Un val de turisti din toate colturile tarii a invadat gara din Constanta. Cu geamantanele doldora de tinute excentrice, cu ochelarii de fite la ochi si cu zambete largi pe fata, tinerii petrecariti sunt gata sa faca nopti albe la malul marii.

Pentru taximetristii oportunisti, tinerii veniti cu sutele la mare sunt prada sigura. De la gara Constanta si pana la locu; festivalului sunt aproape 3 kilometri, iar tarfiul cursei n-ar trebui sa depaseasca 6 lei.

Doar ca reporterul nostru, deghizat in turist, a testat piata si a aflat ca taximetristii cer fara rusine si de 4 ori mai mult.

„- Nu va suparati, pana la Neversea cati kilometri sunt?
- Sunt putini, 3-4. Ceva de genul.
- Cat costa?
- 20 de lei.
- Lasam la 15 (n.r. lei)?
- N-am cum, tata, ca e aglomerat si pierd o gramada de timp si de carburant in trafic".

Ne incercam norocul si la alt taximetrist. Tariful e acelasi: „In jur de 20 de lei”.

Deranjati, probabil, de tarifele umflate, cei mai multi turisti din gara au luat cursa speciala de transport in comun catre Neversea. Pana la distractia propriu zisa, tinerii s-au ocupat de bronz, chiar in apropierea scenei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Peste 150 de artisti renumiti  vor face o atmosfera incendiara la cel mai mare spectacol gazduit vreodata de plaja din Constanta.

Si pentru ca tot am vorbit despre nervi, nu au lipsit nici pentru constantenii care locuiesc in zona festivalului Neversea. Oamenii au fost opriti de politisti si nu au fost lasati sa ajunga acasa din cauza restrictiilor.

Mai in gluma, mai in serios, o adevarata Golgota a fost drumul turistilor pana sa ajunga cat mai aproape de scena pe care Rita Ora si Tiesto au facut spectacol.
Au fost cozi kilometrice la singura poarta de acces. Tinerii au asteptat si cate 4 ore pana cand li s-a dat liber la distractie. 

"Organizarea e slabuta. Astepti 150 de mii de oameni si ai o intrare si 10 iesiri. Am avut surpriza sa vad ca e o coada infernala. Incercam sa ne asteptam randul”, sustin turistii nemultumiti.

Orele istovitoare de stat la rand ca pe vremuri la paine si lapte... le-au lasat un gust amar si strainilor, veniti special la Constanta sa traiasca magia Neversea.

Din plin s-a simtit si excesul de zel al fortelor de ordine dispersate peste tot.
Fiecare pare sa fi inteles restrictiile dupa bunul plac, de vreme ce constantenii care locuiau in apropierea ringului imens de dans nu au fost lasati sa ajunga cu masinile spre case.

Dupa lungi tratative, in cele din urma, agentul a inteles ca a facut o greseala si l-a lasat pe om sa isi vada de drum.

Peste 150 de mii de turisti estimeaza organizatorii ca sunt la Neversea.

Petrecerile se tin lant si astazi, si maine... iar pe scena vor urca alte nume grele ale muzicii electronice,


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si