Tatăl Andreei Bălan face lumină în cazul artistei: "Au greșit anestezia"

Andreea Bălan a trecut prin clipe grele, după ce a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

M. P., miercuri 06 martie 2019 , 09:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Îngrijorat de starea fiicei sale, tatăl Andreei Bălan a declarat presei că se gândește chiar și la varianta că poate medicii au greșit anestezia.

Citeste si: Imagini halucinante surprinse la Galați! Un medic a fost atacat de un tânăr pe holurile spitalului. De la ce a pornit agresiunea

Chiar dacă medicii au declarat că ceea ce s-a întâmplat cu artista nu a putut fi prevăzut, tatăl Andreei ia în calcul și varianta că medicii ar fi putut greși.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat exact, Andreea este o fire sportivă, poate au greşit cei de la spital cu anestezia. Soţia mea e acasă, în Pipera, cu Ella (n.r. fiica cea mare a Andreei), George, ginerele meu, e la spital cu Andreea. M-a sunat aseară să-mi spună ce s-a întâmplat.

Micuţa e ok, eu nu ştiam aseară ce s-a întâmplat, toată lumea m-a sunat după ce au anunţat pe la Antene ce a păţit Andreea. Acum vin spre Bucureşti, din Ploieşti, şi voi merge la spital să văd cum e Andreea. Ea avea un tonus bun înainte de cezariană, nu ştiu ce s-a întâmplat apoi”, a declarat pentru Click! tatăl Andreei.

Reacția medicilor despre starea Andreei Bălan

„Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei vă informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze. Andreea Bălan a fost transferată din secția ATI în salon de îngrijire post-natală, iar starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește.

Citeste si: Preotul a cărui biserică este scoasă la licitație are firmă de detectivi particulari

​Artista Andreea Bălan a trecut printr-o întervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a suferit o complicație critică/majoră ce nu putea fi prevăzuta la consulțiile sau prin investigațiile anterioare, dar care a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Ca și în cazul tuturor pacienților, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice făra acordul familiei”, au explicat reprezentanții spitalului la care a născut Andreea Bălan, conform spynews.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si