Tatăl lui Ionuț Anghel își execută silit fostul avocat! Bogdan Bărbuceanu a reprezentat familia băiatului ucis de câini lângă Parcul Tei

Tatăl lui Ionuț Anghel îl execută silit pe avocatul Bogdan Bărbuceanu, cu care a colaborat pentru o scurtă perioadă în cazul morții băiețelului ucis de maidanezi în 2013.

Radu Constantin, miercuri 24 aprilie 2019 , 08:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Tatăl lui Ionuț Anghel a obținut de la judecători încuviințarea executării silite împotriva Cabinetului de Avocatură Bogdan Bărbuceanu, decizia fiind una fără cale de atac. Valentin Anghel ar urma să recupereze suma blocată de Bărbuceanu din contul său, după ce acesta a prezentat instanței un contract care stipula o clauză de succes în dosarul morții băiețelului de 4 ani ucis de maidanezi în parcul Tei. Suma pretinsă de Bărbuceanu se ridica la 120.000 euro.

Tatăl lui Ionuț urmează să primească, după această hotărâre, încă 9.125 lei (taxă de timbru) și 15.335,58 lei (cheltuieli de judecată).

Cum a ajuns avocatul să se judece cu familia lui Ionuț

Bogdan Bărbuceanu a fost primul avocat care a reprezentat familia Anghel, după moartea lui Ionuț. Tatăl băiatului a renunțat rapid la serviciile acestuia, pe motiv că nu e de acord cu mediatizarea excesivă a cazului. Contractul de reprezentare nu a fost însă reziliat, iar avocatul a solicitat clauza de câștig după finalizarea procesului, chiar dacă acesta a fost încheiat cu un alt avocat.

Citeste si: Ce talent ascunde fratele lui Ionuț Anghel, băiețelul sfâșiat de câini într-un parc din Capitală! Video EXCLUSIV

Familia Anghel a primit despăgubiri de 2,4 milioane euro după ce s-qa constituit parte civilă în procesul care a urmat morții lui Ionuț.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si