Tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou de la marginea Ploieştiului: „E cel mai mizerabil cămin social din oraş!”

S-a dezvăluit că tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou. Filimon Nica stă în Mimiu, cel mai insalubru cartier din Ploieşti.

Matei Vaihan, joi 27 decembrie 2018 , 16:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ziariştii de la recorder.ro au scris că tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou din Ploieşti. Aceştia au realizat un reportaj în oraşul în care actualul premier s-a mutat de la Roşiori de Vede, cu părinţii, pe vremea când era copil. Viorica Nica, după numele de fată, a făcut liceul în Ploieşti şi a absolvit apoi Institutul de Petrol şi Gaze, din acelaşi oraş.

Tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou. Părinţii premierului sunt divorţaţi

Ulterior, părinţii ei au divorţat. Mama Vioricăi Dăncilă a locuit într-un apartament pe care i l-a dat fiicei sale, conform declaraţiei de avere, în timp ce tatăl premierului şi-a pierdut urma. Ziariştii locali de la ziarul Incomod au mers pe urma dezvăluirii celor de la recorder.ro şi au descoperit unde stă tatăl Vioricăi Dăncilă. “Tatăl prim-ministrului Viorica Dăncilă locuieşte în cel mai mizerabil cămin social din Ploieşti!”, au titrat aceştia.

Tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou. Filimon Nica stă în căminul Rafinorilor din cartierul Mimiu

E clar că tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou din Ploieşti. “Surse din administraţia publică locală au confirmat pentru ziarul Incomod că Nica Filimon, tatăl natural al Vioricăi Dăncilă, locuieşte în căminul Rafinorilor, din cartierul Mimiu, alături de concubina sa. Părinţii Vioricăi Dăncilă au divorţat când aceasta era copil, iar de atunci tatăl său a rămas să locuiască în Ploieşti.

În urma verificărilor noastre, am identificat în căminul Rafinorilor o familie numită Nica, formată din cinci membri, locuinţa fiind închiriată pe numele unei femei, probabil concubina tatălui premierului, conform datelor oficiale înregistrate la primăria Ploieşti”, s-au încheiat dezvăluirile despre tatăl premierului.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si