Tatiana avea 21 de ani şi toată viaţa înainte, însă a devenit victima unui accident teribil! Fata a murit în tragedia de la Dumbrăveni

Tatiana a murit în accidentul produs la 160 de km/h în Dumbrăveni.

M.C.B., vineri 09 noiembrie 2018 , 15:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tatiana, o tânără în vârstă de numai 21 de ani, din Râmnicu Sărat, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, în teribilul accident de la Dumbrăveni, judeţul Vrancea. Tânăra care se pregătea să devină asistentă medicală se afla pe locul din dreapta-faţă a unui autoturism condus de un tânăr de 32 de ani.

Nenorocirea s-a întâmplat în jurul orei 00.30, atunci când cei doi mergeau cu maşina pe DN 2. În zona localităţii Dumbrăveni, într-o curbă la dreapta, şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a izbit violent de un podeţ şi apoi a ricoşat în gardul unei locuinţe.

În urma impactului deosebit de violent, atât Tatiana, cât şi şoferul, au fost grav răniţi şi au rămas inconştienţi în autoturism. Potrivit unor surse, în momentul impactului, şoferul conducea cu o viteză de peste 160 de km/h, acul vitezometrului rămânând blocat la 164 de km/h.

Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje SMURD, ale Ambulanţei, dar şi ale Poliţiei Rutieri.

Medicii au intervenit şi l-au preluat pe şofer, acesta fiind încă în viaţă. El a fost transportat la spitalul din Focşani în stare foarte gravă.Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Tatiana, rănile suferite în accident fiindu-i fatale tinerei de 21 de ani.

Sursă: observator.tv

Te-ar putea interesa si