Nicolae, unul dintre cei doi angajați din Năvodari, de la Rafinăria Petromidia, care au căzut în bazinul cu azot cu o adâncime de 15 metri, a fost înmormântat marți.

Sicriul a fost înconjurat de familie, prieteni, apropiați, cunoștințe, care au dorit să își ia ultimul rămas bun. Alături de cei dragi ai bărbatului, sicriul a fost înconjurat și de zeci de flori și coroane.

Citește și: VIDEO: Cel puțin un mort și 59 de răniți după un accident rutier pe o autostradă din vestul Slovaciei

Apropiații lui Nicolae sunt îngenuncheați de durere

Cei ce l-au cunoscut pe Nicolae sunt îndurerați de pierderea lui. Familia și prietenii lui au lăsat mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare, după moartea bărbatului.

„Midia loveşte din nou. Mi-a luat sufletul si viata mea... Dumnezeu să te ierte, tăticule, te iubesc necondiționat. Sper să ai grijă de noi, fără tine suntem terminați. Te iubesc mult de tot și nu te voi dezmăgi niciodată!”, a scris într-un mesaj sfâşietor, băiatul acestuia.

Citește și: Bilanțul tragediei de la Belgrad crește la 10 morți. A murit încă un copil, dintre cei împușcați de elevul de 13 ani: „E multă durere”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Cu durere în suflet ne vom lua rămas bun de la unchiul meu N.B. Dumnezeu să-l primească în împărăția cerurilor…", a scris şi nepoata sa pe rețelele de socializare. Ea este cea care a anunţat moartea bărbatului  în mediul online.

Sute de mesaje de adio au fost postate pe reţelele de socializare pentru Nicolae

„Drum lin către stele prieten drag.

Dumnezeu sa te odihnească în pace să poți veghea de acolo de sus tot ce ți-a fost mai drag și ai lăsat în urma ta. Fii tare Marius, chiar daca e foarte greu, dar de acum pe lângă îngerul tău, trebuie să ai grijă și de mama ta. Mirela fii tare și tu lângă copiii tai. Dumnezeu sa vă întărească, daca se mai poate asta vreodată"

„Dumnezeu sa-l odihneasca, prietene! Un OM extraordinar, un bun prieten si un bun tata!!!! Nu-mi vine sa cred ca tocmai lui i s-a intamplat, imi pare extrem de rau...e un cosmar ca s-a intamplat asa ceva!!!!"

Citește și: Bebelușul- ajuns la spital malnutrit şi deshidratat este în continuare în stare gravă. Respiră cu ajutorul aparatelor şi mănâncă printr-o sondă

Acestea sunt câteva dintre mesajele regăsite pe rețelele de socializare, după ce Nicolae și-a pierdut viața.

Nicolae a murit încercând să-și salveze colega de muncă

Nicolae a murit  la vârsta de 55 de ani. El era angajat al Petromidia de peste 20 de ani.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Bărbatul și-a găsit sfârșitul încercând să-și salveze colega de 38 de ani. Femeia trebuia să pună în rezervorul cu azot niște polimeri pe care îi golea dintr-un sac. Ea a scăpat unul dintre saci în bazin și a coborât pentru a-l scoate. Din nefericire, ea și-a prins piciorul într-un fier de pe scară. Femeia purta mască de gaze, dar fără butelie de oxigen.

Citește și: „Am simțit o bubuitură în acel moment”. Accident rutier înfiorător în Sibiu. Un tânăr de 24 de ani a murit pe loc

În aceste momente, colega lui Nicolae, care a supraviețuit accidentului de la Petromidia, este în stare gravă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si