Afacerile cu tatuaje merg ca pe roate în ultimii ani. Pentru cei tineri, desenele pe pielere prezintă un mod de a-și exprima personalitatea. Iar din mâinile artiștilor ies adevărate opere de artă 3D.

Citește și: Și-a tatuat numele iubitului pe frunte. Planul pe care îl are dacă se vor despărți

„E o piesă post-apocaliptică. Practic, a durat cam 3 ședințe fiind cam 6-7 ore pe zi.”

„Atunci când te hotărâți să-ți pui ceva pe piele trebuie să te gândești de 2 ori, m-am gândit și am venit la cei mai buni. A durut, sunt zone unde te doare, zone mai light și mai cât decât ok.”

Portretele sunt încă la modă și probabil așa vor rămâne. Chipul unei persoane dragi pe piele înseamnă o legătură totală cu aceasta.

„Aici este portretul tatălui meu în armură de samurai cu câteva cuvinte latina, nimic fără tatăl meu pentru că alături de el am reușit să evoluez în viață.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Yamato Zaharia este pasionat de tatuaje, iar pe lângă chipul tatălui său desenat pe braț, luptătorul și-a tatuat și toți spatele.

„Ca să aibă și să fie un echilibru mi-am făcut un samurai demon. Primul tatuaj l-am făcut la vârsta de 15 ani țintă. Când am împlinit 15 ani a venit tata la mine și, știind că eu îmi doresc mult tatuaj, a zis hai să-ți alegi un tatuaj.

El având 3 tatuaje, m- am făcut și eu unul care să semene cu a lui și eu cred că părinții ar trebui să fie alături de copiii lor dacă ei își doresc să-și facă un tatuaj pentru că mai bine vin aici într-un salon specializat și își fac ceva frumos.”

Salonul în care ne aflăm e a lui Ionuț Hasha. Pasiunea lui pentru această artă a venit, culmea, după o experiență nefericită.

Ionuț Hasha, administrator salon tatuaje: „Acum 12-13 ani am fost să-mi fac un tatuaj și necunoscând domeniul am mers la recomandarea unui prieten, n-am nimerit așa de bine, tatuajul nu a ieșit nici pe departe cum îmi doream eu și de acolo a plecat un pic un interes pentru chestia asta. Am încercat să-l repar, m-am interesat mult despre domeniu.”

Iar pentru cei care își doresc un tatuaj, dar nu știu ce să își deseneze, se pot lăsa pe mână artiștilor.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Ionuț Hasha, administrator salon tatuaje: „Începem cu un mode de braț 3D, după care începem să amplasăm imagini una câte una.

Aici puteți vedea că am încercat mai multe opțiuni până am ajuns la rezultatul final. Am tot încercat ceva să mă atragă și pe mine, cât și pe clientul meu. Toate modelele se lucrează de la 0, nimic luat de pe internet.”

Prețurile desenelor pe piele diferă în funcție de complexitate

Prețurile tatuajelor variază în funcție de complexitatea lor.

Ionuț Hasha, administrator salon tatuaje: „La noi de exemplu există niște prețuri minime care pleacă de la 250 de lei pentru tatuaje foarte mici. Proiectele mari sunt în general chestii care durează zile, poate chiar săptămâni și atunci ne referim poate chiar la mii de euro.”

Ionuț se pregătește acum să deschidă un salon de acest fel și în Olanda, chiar în Amsterdam.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si