Teatrul Bulandra: Stagiunea debutează pe 21 septembrie. Noul director adjunct al instituţiei este Catinca Maria Nistor

Teatrul Bulandra anunţă deschiderea stagiunii pe 21 septembrie, cu spectacolul "Pisica pe acoperişul fierbinte", de Tennessee Williams, în regia lui Dinu Cernescu, dar şi pe noul director adjunct al instituţiei, actriţa Catinca Maria Nistor.

R.B., duminică 15 septembrie 2019 , 11:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Ne folosim de acest prilej pentru a saluta sosirea în echipa Teatrului Bulandra a Catincăi Maria Nistor care ne va fi alături în calitate de director adjunct", potrivit anunţului publicat pe Facebook.

Citeste si: Regizorul Alexandru Darie, internat în stare gravă, la Terapie Intensivă la Spitalul Fundeni

Catinca Maria Nistor (30 de ani) este absolventă a cursurilor de Management şi Antreprenoriat ale ”London School of Economics”, licenţiată a Facultăţii de Drept, licenţiată a UNATC I. L. Caragiale, secţia Actorie, cu examen de master în Arta Actorului şi actriţă a Teatrului Bulandra.

Potrivit FIST, ea a fost propusă de regizorul Alexandru Darie, managerul Teatrului Bulandra şi numită din 1 august pe poziţia rămasă vacantă de director adjunct. Acesta i-a descoperit şi încurajat calităţile de organizator şi animator cultural pe parcursul celor şase ani de existenţă şi creştere ai Festivalului Internaţional al Şcolilor de Teatru, la care Teatrul Municipal Bulandra este partener încă de la prima ediţie.

Citeste si: Alexandru Darie, măcinat de ciroză. Cum a ajuns să arate marele regizor

Actriţa joacă în spectacole precum "Zadarnicele chinuri ale dragostei" şi "Richard al III-lea", în regia lui Andrei Şerban.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si