Ce gadgeturi sunt în tendințe și ce poți alege în funcție de utilitate

1. Tablete

Apărută în urmă cu peste 10 ani, tableta se numără printre cele mai apreciate și utile gadgeturi existente pe piață la ora actuală. Proiectele personale și chiar cele de muncă pot fi conturate cu ajutorul unui astfel de device. 

Aplicațiile pe care deja le folosești pe telefon se pot instala fără probleme și pe tabletă, iar pe Altex.ro

poți descoperi o gamă interesantă de produse de acest gen. Poți alege în funcție de memoria disponibilă, spațiu de stocare și nu în ultimul rând design și marcă.

2. Boxe portabile

Nu se poate spune exact dacă boxele portabile au avut o perioadă în care au fost înlocuite cu alt tip de gadgeturi pentru că, au fost mereu la modă, indiferent de tendințe. 

Cert este faptul că și acum poți alege acest device, fie să îl înlocuiești pe cel vechi sau pur și simplu să faci o achiziție pe placul tău. Cu Bluetooth incorporat și sonorizare performantă, boxele portabile pot da startul distracției oriunde te-ai afla.

3. Căști wireless

Momentele de relaxare pot căpăta și alte forme, de exemplu, ascultând muzica preferată la căști. Cu siguranță că te-ai lovit până acum de firele încurcate ale căștilor, și tocmai din acest motiv ar trebui să treci la cele fără cablu, care pot fi conectate cu telefonul sau tableta în

doar câțiva pași simpli. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Poți seta volumul, modurile de ascultare și metodele în care poți răspunde la telefon pentru că are și astfel de caracteristici.

4. Asistent virtual cu comenzi vocale

Un alt gadget interesant este asistentul virtual, sub formă de boxă portabilă, care, conectat cu aparatele smart din casă, poate funcționa conform comenzilor vocale oferite de tine. 

Smart speakers, cum mai sunt denumite, aceste gadgeturi sunt apreciate pentru utilitatea lor, fiind asistenți virtuali la comanda ta. 

Poți cere setarea alarmei de trezire, deschiderea playlistului preferat, verificarea  temperaturii de afară,  citirea cărților audio și chiar să ți se spună un banc bun. Comenzile vocale sunt cele pe care acest asistent virtual le respectă, fără ca tu să folosești vreun alt device, așa cum este telefonul.

5. Ceasurile smart

Poți completa lista de gadgeturi utile și în tendințe cu un smartwatch folositor. Acest tip de ceas poate fi conectat rapid cu telefonul și/sau tableta ta, ca mai apoi să îți poți verifica mesajele și notificările cu ușurință, doar butonandu-l de la mână. 

În plus, dacă ești pasionat de activități sportive, poți folosi aplicațiile care îți măsoară pulsul și tensiunea sau îți spun când este timpul să te hidratezi.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Așadar, aceste 5 gadgeturi sunt și utile și la modă. Poți alege în funcție de ceea ce ai nevoie, specificații tehnice, design și brand, ca apoi să te bucuri de un device interesant și folositor în egală măsură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si