Temperatura apei mării în perioada 1-15 iulie 2022 pentru Constanţa, Mamaia, Eforie, Costineşti şi Mangalia

Media de sezon a temperaturii apei pentru luna iulie se situează între 23.8°C și 26.4°C. Cea mai scăzută temperatură a mării măsurată luna aceasta este de 19.7°C, iar cea mai ridicată este de 29.5°C.

Author: Alexandra Bercea marți 28 iunie 2022 , 15:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Temperatura medie în Marea Neagră în Mamaia în iulie este 24.6°C. Este cea mai confortabilă apă de scăldat din orice corp de apă, mai ales într-o zi călduroasă. Acest interval de temperatură este recunoscut ca fiind cel mai optim pentru scăldatul prelungit.

Temperatura minimă a apei în Mamaia

Temperatura minimă a apei în Mamaia în iulie este 22.0°C, maxim- 28.0°C. În ultimii ani, la începutul lunii, valoarea temperaturii aici este în jur 24.3°C, iar până la sfârșitul lunii apa se încălzește până la 24.8°C.

Temperatura minimă a apei în Constanța

Temperatura medie în Marea Neagră în Constanța în iulie este 24.7°C. Este cea mai confortabilă apă de scăldat din orice corp de apă, mai ales într-o zi călduroasă. Acest interval de temperatură este recunoscut ca fiind cel mai optim pentru scăldatul prelungit.

Citeste si: Meteo dimineață 27.06.2022

Temperatura minimă a apei în Constanța în iulie este 22.0°C,

maxim- 28.0°C. În ultimii ani, la începutul lunii, valoarea temperaturii aici este în jur 23.8°C, iar până la sfârșitul lunii apa se încălzește până la 24.5°C.

Temperatura medie a apei în primul deceniu este 24°C, la mijlocul lunii- 24°C, iar la final- 24°C.

Temperatura medie în Marea Neagră în Eforie Nord

Temperatura medie în Marea Neagră în Eforie Nord în iulie este 24.5°C. Este cea mai confortabilă apă de scăldat din orice corp de apă, mai ales într-o zi călduroasă. Acest interval de temperatură este recunoscut ca fiind cel mai optim pentru scăldatul prelungit.

Temperatura minimă a apei în Eforie Nord în iulie este 22.0°C, maxim- 28.0°C. În ultimii ani, la începutul lunii, valoarea temperaturii aici este în jur 24.5°C, iar până la sfârșitul lunii apa se încălzește până la 25°C.

Temperatura medie a apei în primul deceniu este 24°C, la mijlocul lunii- 24°C, iar la final- 24°C.

Temperatura medie în Marea Neagră în Costinești

Temperatura medie în Marea Neagră în Costinești în iulie este 24.6°C. Este cea mai confortabilă apă de scăldat din orice corp de apă, mai ales într-o zi călduroasă. Acest interval de temperatură este recunoscut ca fiind cel mai optim pentru scăldatul prelungit.

Temperatura minimă a apei în Costinești în iulie este 22.0°C, maxim- 28.0°C. În ultimii ani, la începutul lunii, valoarea temperaturii aici este în jur 24.3°C, iar până la sfârșitul lunii apa se încălzește până la 25.5°C.

Temperatura medie a apei în primul deceniu este 24°C, la mijlocul lunii- 24°C, iar la final- 24°C.

Temperatura medie în Marea Neagră în Mangalia

Temperatura medie în Marea Neagră în Mangalia în iulie este 24.4°C. Este cea mai confortabilă apă de scăldat din orice corp de apă, mai ales într-o zi călduroasă. Acest interval de temperatură este recunoscut ca fiind cel mai optim pentru scăldatul prelungit.

Temperatura minimă a apei în Mangalia în iulie este 21.0°C, maxim- 28.0°C. În ultimii ani, la începutul lunii, valoarea temperaturii aici este în jur 23.8°C, iar până la sfârșitul lunii apa se încălzește până la 25.5°C.

Temperatura medie a apei în primul deceniu este 23°C, la mijlocul lunii- 24°C, iar la final- 25°C.

Citeste si: Meteo prânz 28.06.2022


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si