Daniel Savopol: "Anul trecut... eu si colegul meu ne scufundam... acum a venit vremea sa facem o baie in mare... Te-am pupat".

Reporter: "Mama, cat e de cald... Nu iti vine sa crezi. Tremuram putin, dar dupa experienta de anul trecut nu ne sperie o baie in mare...

si ca sa demonstram... mai intram o data".

Experimentul colegilor de la Constanta arata clar ca gerul bobotezei e o gluma, dupa multi ani in care viscolul si temperaturile extrem de scazute au stapanit Romania la inceput de ianuarie. O spun si acesti doi temerari intr-ale inotului in marea rece ca gheata. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bogdan are deja 3 bai la activ in acest an.

Bogdan Ofiteru, atlet: "Cea mai mare placere de anul asta, ca e foarte curata... Cate grade? sa aiba vreo 10, cam asa. Deja imi place ..nu mai simt atat de rece. N-am intrat de Boboteaza. Au fost scafandrii... si Teodosie"

Vasile Apetroaiei, sportiv: Nu face decat sa-ti creasca imunitatea si s a fi mai rezistent putin la frig, la ger. 

Doamna vrea sa imortalizaeze momentul, nu ii vine sa creada ca ai facut baie

Atmosfera animata ca de primavara a fost si pe faleza cazinoului. Daca anul trecut, pe vremea asta, imaginea arata astfel...

Astazi, cele 14 grade care s-au inregistrat la Constanta a proiectat un peisaj de primavara. Albastrul marii s-a aratat in toata splendoarea, brazdat de pescarusi, iar soarele a stralucit pe cer si mangaiat calduros pe indragostitii care se plimbau pe faleza.

S-au deschis terasele, iar cei care fac caricaturi au avut clientii cu duiumul.   

Splendida a fost vremea in toata tara. La Timisoara, cele 15 grade din termometre au umplut terasele din centru. Multi au renuntat la gecile groase si s-au plimbat relaxati in tricou, iar cei care n-au avut curaj sa incerce si o inghetata... s-au multumit cu un frappe...rece. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si