Doi dintre concurenți s-au enervat la culme și și-au aruncat cuvinte usturătoare. Mai exact, vorbim de Costin Gheorghe și Alex Stoica.

„Lasă-i, mă! Dacă aşa ştie el, să înjure, ce să îi faci?', s-a auzit din echipa Razboinicilor.

Replica lui Costin a apărut imediat.

Citeste si: Dramele se țin lanț de Bogdan, tânărul care se luptă pentru viața lui. Tatălui a murit. Mesajul lui îți va da fiori

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Băi, ţărănuşilor! Vedeţi că nu v-am zis nimic, băi! Nu v-am băgat în seamă până acum, dă prost, nu stiu ce… Nu aveţi treabă, nu mai vorbiţi, băi! Vedeţi că… Vedeţi că noi ajungem aici, aruncăm cinci de alea, voi nu veniţi! (…) Păi, da tot cu jignire, tot vorbesc? Nu vezi că nu îi bagă nimeni în seamă?', a zis Costin Gheorghe enervat, la Exatlon.

Nu este primul coleg cu care Costin Gheorghe se ceartă. În edițiile trecute, el a avut un schimb de replici cu Iulian Angelescu. Războinicul s-a accidentat în timp ce concura cu Costin.

”M-a luat salvarea, am mers la spital. Cand am ajuns acasa colegii mi-au spus ca fotbalistul Costin m-a acuzat ca m-am lasat sau ca am improvizat aceasta durere pentru a lasa oportunitatea sa joace altcineva sau ceva de genul.

Si el tipa pe traseu ca ”vreau punctul, vreau punctul””, a spus Iulian Angelescu.

Citeste si: România este sub cod galben și portocaliu. Este prăpăd în multe zone

Costin a ținut să-i dea replica lui Iulian.

”Iulian cand a inceput sa faca niste afirmatii despre mine nici nu ma asteptam, nu stiam ce vrea sa zica. El s-a luat de mine… Eu am ramas blocat, nu am stiut ce sa raspund.

Dar nu intelegeam la ce se refera.

Le-a spus un alt coleg de al meu, nu conteaza numele lui, pentru ca noi suntem o echipa.”, a spus Costin Gheorghe.

Cine este Costin Gheorghe, Faimosul din Sezonul 3 Exatlon

Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti. Energic, carismatic, Costin pare sa fi împrumutat din șarmul surorii sale, îndragita cântăreață Elena Gheorghe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si