Intervenție pe faleza din Tulcea în urma unui apel la 112 care a semnalat o tentativă de sinucidere.

O femeie a încercat să-și pună capăt zilelor

Din primele informații, ar fi vorba de o femeie de aproximativ 40 de ani, despre care trecătorii au susținut că avea un comportament ce le-a dat de gândit.

Citește și: „De două zile tot umblă să se arunce în fața trenului”. Un bărbat a murit spulberat de tren, în București. Victima avea plănuită sinuciderea

Femeia în cauză a fost identificată si transportată de către un echipaj medical la spital pentru evaluarea stării de sănatate.

Un bărbat a murit spulberat de tren, în București

Un bărbat care a ajuns la capătul puterilor, după cum a spus chiar el trecătorilor, s-a sinucis aruncându-se în fața trenului, în București. Victima avea de ceva timp gânduri negre.

Citește și: O femeie, în vârstă de 72 de ani, s-a aruncat de la etajul patru. Victima a murit la spital

Tragedie fără precedent în București. Un bărbat care voia de mai mult timp să se arunce în fața trenului, și-a dus planul la îndeplinire!

Citește și: Și-a organizat propria înmormântare după care a vrut să se sinucidă. Poliția a intervenit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Accidentul deosebit de grav s-a petrecut seara trecut, în Sectorul 3 al Capitalei. Victima are 65 de ani și a murit după ce a fost călcat de un tren de călători. Bărbatul s-a aruncat în fața locomotivei, iar mecanicul nu a putut face nimic pentru a evita tragedia.

Viața grea l-a împins în fața trenului

Tragedia a avut loc pe Șoseaua Industriilor din Capitală, pe 23 martie, puțin după ora 20:00.

Mai mulți pompieri s-au chinuit să îl scoată pe bărbat de sub locomotivă, dar deja era mort. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei.

Citește și: S-a aflat motivul pentru care părinții și cei doi copii s-au aruncat în gol de la etajul 7. Detalii șocante

Mai multe persoane îl văzuseră pe bărbat în zona în care a ales să-și curme viața. Declarațiile martorilor sunt cutremurătoare!

„De două zile tot umbla să se arunce în faţa trenului", spune un bărbat. 

Citește și: S-a aflat motivul pentru care părinții și cei doi copii s-au aruncat în gol de la etajul 7. Detalii șocante

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„M-am întâlnit aici cu el în staţie şi era aşa supărat. A venit la mine şi mi-a zis: vreau să mă arunc în faţa trenului, m-am săturat de viaţa asta, e o viaţă amărâtă. Eu nu l-am crezut și uite acum să aud că a murit, că s-a aruncat în faţa trenului", mărturisește un tânăr.

Trenul care a dat peste bărbat aparținea unui operator privat și avea ruta București-Oltenița. Localnicii au mărturisit că din cauza lipsei pasarelelor, sunt nevoiți să traverseze zilnic pe calea ferată unde a ales victima să-și pună capăt zilelor, informează observatornews.ro.

Citește și: O femeie de 41 de ani și-a pus capăt zilelor, la șapte ani după ce și soțul ei s-a sinucis

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii tragediei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si