Cristian Stănilă și-a pus capăt zilelor la vârsta de doar 37 de ani. Bărbatul era directorul unei școli generale din Tecuci. El era foarte apreciat de către elevii săi, dar și de părinții acestora, cărora nu le vine să creadă ce s-a întâmplat cu el.

Citește și: VIDEO| Ultimul mesaj pe care l-a lăsat Cristian fostei sale soții, înainte de a-și pune capăt zilelor. ,,Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi”

Tânărul a ales să-și încheie socotelile cu viața într-un mod brutal, provocând intenționat un accident mortal. El a fost strivit de un TIR, după ce a intrat intenționat cu mașoma sa în vehiculul de mare tonaj.

FOTO - Mesajul cutremurător lăsat de Cristian, cu doar câteva zile înainte de a-și lua viața: „Cu sau fără tine, viața merge mai departe”

FOTO - Mesajul cutremurător lăsat de Cristian, cu doar câteva zile înainte de a-și lua viața: „Cu sau fără tine, viața merge mai departe”

[Sursa foto: wowbiz.ro]

Mesajul cutremurător postat de Cristian înainte de a se sinucide

Deși a fost foarte iubit și apreciat de toți cei care l-au cunoscut, bărbatul purta cu el o mare suferință care nu-i dădea pace. 

Citește și: Moarte învăluită în mister: doi tineri au fost găsiți spânzurați, sprijinindu-se unul pe celălalt, în pădure

El se considera vinovat că nu i-a fost alături copilului său în ultimii ani. Din această cauză, el ar fi recurs la gestul șocant de a se sinucide, intrând într-un TIR înmatriculat în Turcia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Înainte de a trece în lumea de dincolo, bărbatul a postat pe Facebook un mesaj sfâșietor.

Citește și: EXCLUSIV: Ce este terapia cu nisip și cum ajută ea?/Psiholog:” Terapia Sandplay stimulează creativitatea, găsirea unor căi noi de a fi și de a se înțelege pe sine și de a înțelege lumea”

„Am ajuns la vârsta la care nu îmi mai pasă cine mă place și cine nu.

Am lucruri mult mai importante de făcut. Dacă mă iubești, te iubesc, dacă mă ajuți, te ajut, dacă îmi rămâi aproape, îți rămân aproape. Dacă mă urăști, nu îmi pasă. Cu sau fără tine, viața merge mai departe!”, a scris Cristian pe Facebook cu câteva zile înainte de a se sinucide.

Citește și: Drama unui copil din Arad care a rămas singur, după ce ambii săi părinți s-au sinucis! După ce l-a găsit pe tatăl său fără suflare în garaj, acum și mama sa a plecat printre îngeri

Mesajul lui Cristian a stârnit valuri de lacrimi printre cunoscuții lui

Moartea sa a atras după sine tot felul de reacții. Unii oameni îl compătimesc, iar alții îl judecă aspru și îl învinuiesc pentru că și-a lăsat copilul fără tată.

„N-ai urmat textul și n-ai ales viața, să meargă înainte, ai ales TIR-ul!”, a comentat cineva.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul unui român care i-a înscenat moartea soției pentru a ascunde crima. Incredibil ce l-a dat de gol

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Dumnezeu să te ierte, băiatule. Nu asta era rezolvarea...”, a spus altcineva.

„Ce suntem noi să judecăm? Eu l-am cunoscut ca un profesionist, îmi pare nespus de rău de tinerețea lui...”

Citește și: VIDEO- Rapper-ul Moș Martin- plângere penală pentru agresiune

„Dumnezeu să îl odihnească! Este ușor să judecăm... cine știe prin ce suferință a trecut bietul om. Am devenit răi și poate nu se deschidea în fața oricui, poate pentru a nu fi judecat, sigur era sătul de toate mizeriile vieții. Dacă avea un om de încredere, un prieten adevărat, cu siguranță nu se întâmpla acest necaz. Sigur a fost un om bun!”, a menționat altcineva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si