VIDEO-Teroare în Oslo. Doi morți și zeci de răniți

Imaginile filmate în fața clubului din Oslo - destinat minorității sexuale - sunt de-a dreptul terifiante.

Author: Diana Puiu sâmbătă 25 iunie 2022 , 19:12

VIDEO-Teroare în Oslo. Doi morți și zeci de răniți

VIDEO-Teroare în Oslo. Doi morți și zeci de răniți

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La ora locală 1 noaptea- atacatorul a deschis focul din senin și a tras de mai multe ori- terorizând mulțimea. Era plin de lume venită din mai multe colțuri ale lumii pentru parada gay ce urma să aibă loc astăzi în capitala Norvegiei.

Când aud împușcături- oamenii încep să fugă îngroziți pe străzi. Potrivit poliției norvegiene- indivizul cu chip de monstru nu s-a oprit aici. A mers în fața unui alt club din apropiere și nici acolo nu a ezitat să facă vărsare de sânge.

Citeste si: La un pas de o tragedie: Un copil de 5 ani, din Gorj, în stare gravă după explozia unei butelii

Doi oameni au pierit pe loc împușcați- alții au fost răniți și transportați la spital în viață. 21 e numărul celor care sunt în stare destul de gravă.
Imediat ce s-a dat alarma- zeci de ambulanțe și echipaje de poliție au mers în grabă spre locul masacrului.
Atacatorul a încercat să scape- dar a fost prins. Camerele de corp ale polițiștilor au filmat momentul în care bărbatul a fost înconjurat și imobilizat!

Citeste si: Un jurnalist cunoscut din Ucraina a fost executat cu sânge rece de ruși

„Sunt mulți martori care au percepții diferite legate de unde ar fi fost acesta, așa că la început ne-a fost dificil să ne dăm seama dacă este doar unul sau sunt mai mulți. Dar din câte putem fi siguri a fost un singur atacator și a fost reținut. De asemenea avem sub control armele care au fost folosite în acest incident!”

Citeste si: Explozii puternice la Odesa, după ce flota Rusiei a fost lovită de Ucraina cu rachetele primite din Occident

Identitatea lui nu a fost dată publicității- dar polițiștii spun că e un norvegian cu origini iraniene și le era cunoscut serviciilor de informaţii interne, însărcinate cu lupta împotriva terorismului.
După acest episod teribil- parada LGBT a fost anulată- de teama unor posibile noi atacuri.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si