Theodor Paleologu. „Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale este Theodor Paleologu. Purtatorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale si al partidului este Mihail Neamţu”, a anunţat PMP.

Citeste si: Mircea Diaconu: Îmi voi anunţa azi intenţia de a candida ca independent la Preşedinţie

Acestea au fost propunerile făcute de Traian Băsescu.

Citeste si: VIDEO| Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale: ”Am convingerea că pot câştiga în faţa lui Klaus Iohannis”

Theodor Paleologu a anunţat înaintea şedinţei cum doreşte să fie campania sa.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Theodor Paleologu. „În primul rînd mă gîndesc la tatăl meu. Lui vreau să-i dedic marea încleştare care urmează. Vocaţia mea este aceea de educator. Fiind vorba de o campanie prezidenţială, o voi trata ca pe un imens exerciţiu de pedagogie naţională. Campania mea va fi, de fapt, un curs interactiv, pro bono, la scara întregii ţări. Explic toate motivaţiile şi intenţiile mele în scrisoarea pe care am adresat-o tatălui meu”, a scris Paleologu, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Prima declarație de presă a soțului Vioricăi Dăncilă: O iubesc și voi fi alături de ea

El spune, în scrisoarea către tatăl său, că este cu adevărat fericit doar atunci când citeşte o carte bună şi, mai cu seamă, când ţine cursuri.

Theodor Paleologu. „Fiind vorba, însă, de o campanie prezidenţială, o voi trata ca pe un imens exerciţiu de pedagogie naţională.

Campania mea va fi, de fapt, un curs interactiv, pro bono, la scara întregii ţări, un curs despre valorile care ţin o societate împreună, despre moştenire şi educaţie, despre legătura dintre justiţie şi pace socială, despre dreptate şi libertate ca fundamente ale prosperităţii, despre grija pentru natură şi criza demografică, despre diplomaţie şi rolul României în lume. Îmi voi expune cu fermitate principiile şi punctele de vedere, dar în primul rînd voi asculta, căci un bun educator trebuie să asculte şi să faciliteze dialogul, să-i încurajeze pe ceilalţi să spună ce gîndesc”, scrie Theodor Paleologu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si