Individul care se plange ca a fost batut cu salbaticie, desi nu are nici o zgarietura, e acuzat de calatori ca, impreuna cu alti prieteni, ar fi inghesuit lumea intr-o statie de tramvai din Timisoara, cu scopul de a-i buzunari pe oameni. Cativa tineri mai curajosi au pus mana pe barbat si au incercat sa il faca sa recunoasca furturile comise.

Tinerii l-au incoltit pana cand tramvaiul a ajuns in dreptul sectiei de politie.

Apoi l-au coborat si l-au dat pe mana oamenilor legii.

Individul este recidivist. A primit o pedeapsa cu suspendare tot pentru furt si, recent, a fost trimis in judecata intr-un dosar pentru aceeasi infractiune. De data aceasta, insa, a scapat basma curata- furtul n-a putut fi dovedit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cristian Brancovan: Nu pot sa raman indiferent la situatia asta in care aproximatv 50 de hoti tin sub teroare cetatenii intregului oras.

Timisoreanul din imagine este cel care ii vegheaza pe calatori sa nu fie buzunariti. L-a filmat pe individul care ar face parte dintr-un clan bine organizat, care da lovitura in mijloacele de transport in comun.

Cristian Brancovan: Aceste grupuri infractionale se folosesc de anumite chichite ale legii si le exploateaza.

Respectiv, fac rost de adresa si identitatea victimei si ii abordeaza in particular, prin constrangere reusesc retragerea plangerii

In urma cu 3 saptamani, aceasta individa- banuita ca ar fi lidera grupului de hoti, a facut un scandal de pomina in plina strada. Timisoreanul justitiar a dat-o si pe ea jos din tramvai. Foc si para ca i-a stricat socotelile, femeia si-a dat pantalonii jos in vazul tuturor.

Nu este pentru prima oara cand barbatul cu simt civic i-a filmat in actiune pe hotii de buzunare. Multi dintre cei prinsi in fapt au ajuns pe mana politiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si