"Timpul meu s-a sfarsit. De acum, voi fi ingerul ei pazitor!" Povestea sfasietoare din spatele fotografiei

Povestea din spatele acestei fotografii este sfasietoare. Acest baietel in varsta de 9 ani a les numele pe care il va purta surioara sa, a tinut-o la piept, iar ce a urmat apoi este extrem de dureros.

A.S., vineri 12 ianuarie 2018 , 09:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In urma cu 15 luni, Bailey a fost diagnosticat cu cancer. A urmat apoi un drum lung si dureros pentru baietelul pentru care spitalul a devenit a doua lui casa. Din pacate, tratamentele nu au functionat, iar cancerul s-a raspandit rapid in tot corpul micutului.

Medicii le-au spus parintilor sa se pregateasca pentru ca ca baietelul lor va muri in cateva saptamani.

Dar Bailey nu s-a lasat invins asa de usor. Baietelul de 9 ani a luptat din greu cu boala necrutatoare, iar cand a aflat ca mama lui este insarcinata a spus ca el nu va pleca pana nu isi va cunoaste sora sau fratele.

Bailey a ales ca sora sa sa poarte numele Millie si chiar a reusit sa o tina in brate si sa petreaca putin timp alaturi de ea.

Dar starea baietelului s-a inrautatit luna trecuta, iar pe data de 22 decembrie Bailey a fost transportat la spital. Acesta i-a spus mamei sale ca si-ar fi dorit sa mai stea alaturi de el, dar, din pacate, timpul lui s-a scurs.

"A venit momentul ca eu sa plec acum. Timpul meu s-a sfarsit. De acum, voi fi ingerul ei pazitor!"
In Ajunul Craciunului, baietelul si-a dat ultima suflare.

Sursa: Mirror 
Sursa foto: Bristol Post WS

Te-ar putea interesa si