Ţiriac despre Serena Williams: Băbuţa aia are 36 de ani sau 37, pentru tenis nu este foarte tânără

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a declarat, într-un interviu acordat prosport.ro, că Serena Williams, pe care numit-o "băbuţă", nu mai este tânără pentru tenis şi poate fi învinsă.

R.B., joi 11 iulie 2019 , 14:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Chit că băbuţa aia (n.r. - referire la Serena) are 36 de ani sau 37, pentru tenis nu este foarte tânără. Să o spunem pe aia dreaptă, mai are şi kilogramele pe care le are, dar atunci când o rade, nici nu poţi să spui altfel pe româneşte, mingea se duce de două ori mai repede ca la oricare alta. Acum, dacă o mişti de două ori, nu mai ajunge, asta este sigur. Poţi însă să o mişti? Ce este înainte, oul sau găina? Ce este, lovitura ei care te termină sau poţi să o mişti tu cu prima şi atunci cu a doua aproape o termini. Dar dacă nu termini punctul repede, ea din trei lovituri prinde una, ca să fie bună sau rea. Matematic şi pe hârtie, Simona poate să câştige cu oricare şi destul de uşor. Cum, atenţie, nu e uşor nici cu Svitolina, dar trebuie să joace tenisul ei. Unu, să stea aproape de linie. Dacă se dă în spate, iar natura ei este să se dea în spate, e pierdută, pentru că unghiurile se măresc. Tenisul este astăzi un ping-pong pe un teren mai mare, iar dacă unghiurile se măresc, nu ai niciun fel de şansă la viteza mingii. Noi, întotdeauna avem multă speranţă, noi românii, şi ne identificăm cu cineva care poate să ne aducă o bucurie. Halep trebuie să aducă bucuria asta poporului român", a declarat Ţiriac.

Citeste si: Ion Ţiriac este noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis

El l-a lăufdat pe Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, despre care a spus că este unul dintre puţinii tehnicieni de voloare din tenis.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si