Accidentul de lângă Timișoara, care a dus la moartea unei tinere de doar 17 ani, a revoltat multe persoane din România. Printre cei care au vorbit despre acest subiect este și Titi Aur, cel mai cunoscut pilot de raliuri şi expert în conducere defensivă din țara noastră.

Acesta spune că a rămas surprins după ce a văzut declarația șoferului, care obținuse permisul de conducere cu doar 4 zile înainte de tragedie.

Pilotul este de părere că unul dintre factorii care au dus la producerea tragediei este lipsa educației, în acest context fiind vorba de educația rutieră.

titi aur, accident timisoara, tanara ucisa, accident rutier

Titi Aur este de părere că există mai mulți factori care au dus la producerea dezastrului. 

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Acum două-trei zile a fost un accident la Timişoara, pe mine m-a impresionat declaraţia tânărului care a omorât, de fapt, o tânără. La anchetă a spus aşa. El având permisul de patru zile, fiind pe un drum pe care trebuia să meargă cu maxim 90 de km/h, dar fiind începător trebuia să meargă cu 80 de km/h şi fiind şi noapte trebuia să meargă şi mai încet.

S-a dat jos, sau în fine, după accident a spus: nu sunt vinovat, nu aveam mai mult de 115-120 de km/h, fata din dreapta nu purta centura pentru că a spus că nu o suportă.

Citește și: VIDEO-Accident puternic între o motocicletă și o mașină, în Suceava. Scenele au fost filmate de camera montată pe casca de protecție a motociclistului

Toate lucrurile astea duc către lipsă educaţie, o lipsă de conştientizare, educaţie în sensul de a conştientiza la ce pericol se expun.

Părinţii despre care vorbiţi fac parte din aceeaşi categorie de persoane needucate, din acest punct de vedere. Şi aici nu mă refer la câtă fizică, chimie, istorie, literatură ştiu, ci la educaţie rutieră. Părinţii din ziua de astăzi nu conştientizează nici ei. Adică, vezi părinţi în faţă cu centura şi copiii liberi în spate. De ce? Nu ştiu, e pe varianta nu contează, facem alţii? Nu cred. E pe varianta: nu conştientizăm la ce pericol ne expunem copiii când îi lăsăm nelegaţi în centură. Eu arăt cu degetul şi cred că am dreptate, până când autorităţile de la nivelul cel mai înalt nu vor lua taurul de coarne să facă ceva în sensul de toate variantele, nu vom asista la o reducere a accidentelor”, a declarat Titi Aur, expert în conducere defensivă, notează antena3.ro.

Oamenii legii fac în continuare cercetări în acest caz și continuă ancheta. În același timp, familia adolescentei moarte nu poate decât să o plângă pe tânără.

titi aur, accident timisoara, tanara ucisa, accident rutier

Tânăra a fost condusă pe ultimul drum. 

[Sursa foto: Captura antena3.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si