Toata lumea a fost cu ochii pe noi! Ce a scris presa straina despre protestele de sambata seara!

Protestele de aseara au fost intens mediatizate in presa straina. Multe publicatii si televiziuni au facut transmisii ,de la manifestatia ...de amploare din Piata Universitatii. Agentiile de presa au titrat cu majuscule ca, romanii au marsaluit... din nou pe strazi, impotriva coruptiei.

Author: G. S. duminică 21 ianuarie 2018 , 18:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marsul sperantei a atras interesul presei straine asupra Romaniei. Postul de televiziune Euronews nu s-a limitat sa transmita doar informatii succinte despre protest ci a avut un reporter la Bucuresti care a relatat live pas cu pas momente de foc de la fata locului, in mijlocul miilor de romani nemultumiti.

Si postul de televiune arab Al-Jazeera a facut un reportaj in Bucuresti.

Cele mai importante publicatii internationale au acordat spatii ample marsului.  New York Times a trecut in revista mitingurile din toata tara in timp ce The Guardian noteaza ca mii de oameni au scandat  HOTII SI DEMISIA. Jurnalistii precizeaza ca "PROTESTATARII S-AU CONTRAT PENTRU PUTIN TIMP SI CU FORTELE DE ORDINE LA PIATA UNIVERSITATII"

Tot The Guardian aminteste si de faptul ca Transparency International, organizatia globala anti-coruptie, clasifica tara noastra printre cele mai corupte state din UE.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si