„Începând din data de 9 martie 2020 se anulează toate evenimentele cu public programate la Sala Radio până la data de 31 martie 2020. Decizia se subscrie măsurilor anunţate deja de autorităţi pentru evitarea răspândirii coronavirusului în România”, este anunţul făcut luni.

Citeste si: Coronavirus România. Cei zece pacienţi internaţi cu coronavirus sunt în stare bună, iar vârstnicii sunt monitorizaţi cu atenţie

Această perioadă poate fi prelungită în funcţie de deciziile organelor competente.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce i-a făcut Iancu Sterp lui Jador în momentul în care l-a văzut, după ce mama Geta l-a jignit- wowbiz.ro

Spectatorii care şi-au achiziţionat bilete pentru concertele din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio programate în perioada menţionată îşi vor recupera banii începând cu o dată ce va fi anunţată ulterior la casa de bilete a Sălii Radio şi pe site-ul Orchestrelor şi Corurilor Radio România- orchestreradio.ro.

Citeste si: Școli închise. Desfăşurarea olimpiadelor şcolare şi a competiţiilor sportive, suspendată de ministrul Educaţiei

Abonaţilor la concertele din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio li se va returna suma corespunzătoare concertelor anulate (din costul total al abonamentului).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si