Tom Cruise a cumpărat doi roboți anti-COVID ca să păzească filmările la Misiune Imposibilă 7

Filmele Misiune Imposibilă 7 și 8 trebuie făcute cu orice preț, este de părere actorul și producătorul american Tom Cruise. Acesta a cumpărat recent doi roboți anti-COVID pentru a se asigura că nicio urmă de coronavirus nu va fi detectată pe platourile de filmare din Londra.

Author: Razvan Ilie vineri 15 ianuarie 2021 , 15:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Una dintre marile provocări pentru realizatorii de filme în acest moment este păstrarea deschisă a platourilor de filmare, care riscă în orice moment să fie blocate din cauza focarelor COVID-19.

Producțiile Mission Impossible 7 și 8 care s-au reluat în aceste zile în Marea Britanie sunt și ele în pericolul care amenință întreaga industrie cinematografică, iar Tom Cruise este foarte hotărât să ducă la bun sfârșit filmările.

Citeste si: Cele mai înfricoșătoare seriale și filme publicate vreodată pe Netflix

Potrivit The Sun, luna trecută au apărut înregistrări audio cu Tom Cruise furios care îi ceartă pe membrii echipei de filmare că au încălcat regulile de siguranță de pe platouri. Se pare că acum vedeta a plătit o sumă importantă de bani pentru a menține platoul de filmare "COVID-free".

tom cuise
Filmul Misiune Imposibilă 7, care ar trebui lansat la 19 noiembrie 2021, are un buget de circa 200 de milioane de dolari

Cei doi roboți ai lui Tom Cruise, comparați cu Terminator

Potrivit ziarului britanic, care a făcut publică înregistrarea de luna trecută, Tom Cruise a cumpărat doi roboți care să patruleze platoul și să se asigure că toată lumea respectă regulile atunci când se reia munca la filme, de săptămâna viitoare.

Se pare că roboții de înaltă tehnologie extrem de scumpi pot administra și teste COVID la fața locului dacă cineva este suspectat că are virusul.

„Tom este serios și vrea să se asigure că filmările nu sunt oprite, de aceea a luat roboții ăștia, fiindcă nu poate fi peste tot pentru a se asigura că oamenii se poartă corespunzător. Roboții sunt extrem de sofisticați și destul de intimidanți, un fel de Terminatori, dar nu la fel de violenți”, a dezvăluit o sursă a ziarului britanic.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si