Tonel Pop, declarații șocante în cazul rezultatelor specialiștilor FBI osemintele găsite în lizieră: "deja a fost distrus"

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a oferit detalii șocante despre rezultatele osemintele găsite în lizieră așteptate de toată lumea.

K.B., miercuri 30 octombrie 2019 , 20:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La FBI s-au trimis nişte oase, acele oase presupuse ale Luizei de anchetatori, Dincă nu a spus că sunt ale ei, iar aceste rămăşiţe de oase sunt cele mai panarame de oase pentru că nici măcar nu se ştie dacă sunt de natură umană, au fost duse în laborator şi foarte multe din aceaste oase nu au putut determina dacă sunt de natură umană sau animală!

Citeste si: VIDEO | Mihai Constantinescu, drum lin spre „o lume minunată”. Mesajul emoționant al soției

Citeste si: O nouă dramă în familia Melencu. Bunicul Luizei nu mai rezistă mult: "Am o durerea în suflet și o să mor cu ea cât de curând"

Citeste si: VIDEO | Avocat italian renumit, ucis de o româncă. Crima înfiorătoare a șocat întreaga țară

Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva", a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, la România TV.

 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si