Dacă vrei și tu să te bucuri de cea mai nouă tehnologie în materie de telefonie mobilă, atunci Iphone 13 nu ar trebui să îți lipsească din buzunar. În plus, poți descoperi mai jos 5 funcții inteligente pe care le are acest telefon, pentru ca tu să fii deja pregătit de utilizarea acestuia.

Citeste si: VIDEO| Dependența de telefoanele mobile nu este o glumă, iar oamenii de știință au descoperit că utilizarea îndelungată a telefonului mobil ne face să uităm mai ușor lucruri importante

Ce funcții interesante are Iphone 13 și cum le poți folosi

 

1. Tehnologia Super Retina oferă o claritate mult mai bună

Pe lângă designul impresionant pe care îl oferă Iphone 13, așa cum ne-au obișnuit producătorii în fiecare an, telefonul dispune de tehnologie avansată extrem de utilă. De exemplu, Super Retina a fost implementată pentru a oferi o mai bună claritate și o luminozitate vizibil îmbunătățită, în comparatie cu versiunile anterioare de Iphone. În plus, protecția Gorilla Glass completează noile caracteristici ale acestui telefon inteligent, în ceea ce privește ecranul și vizualizarea mult mai clară a imaginilor.

 

2. Operațiunea de urmărire poate fi setată

În comparație cu telefoanele Iphone anterioare unde anumite aplicații nu permiteau oprirea urmăririi datelor personale, varianta 13 oferă acum această posibilitate. Poți intra în setările telefonului și alege opțiunea de urmărire dorită. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, poți dezactiva această funcție, dacă nu vrei ca aplicațiile să îți urmărească activitățile pe internet.

Iar daca o astfel de functionalitatea te-a atras, poti accesa Altex.ro si descoperi o gamă variata de Iphone 13, din care sa alegi in funcție de design și specificații tehnice.

Citeste si: Ştiai că device-urile inteligente uşurează viaţa unei femei? Iată-le pe cele mai căutate!

3. Video în Dolby Vision sau HDR

Este cunoscut faptul că telefoanele de la Apple pot înregistra materiale video la cea mai bună calitate. De data aceasta, producătorii au introdus varianta Dolby Vision precum și cea HDR care pot fi activate sau dezactivate oricând din setări. Însă poți beneficia de aceste noi funcții pentru a folosi camera video în mod profesionist. Trebuie doar să ții cont că materialele filmate vor necesita mult mai mult spațiu.

 

4. Browser-ul Safari a revenit la vechea configurație

Dacă te-a șocat cumva modul de navigare pe internet, folosind bara de căutare în josul paginii, cu Iphone 13 și iOS 15 poți reveni la vechile setări. Practic poți utiliza browser-ul Safari la fel ca înainte, cu bara de căutare în sus, dacă intri în setări și alegi “o singură filă”. Te vei reobișnui destul de rapid cu noul tip de navigare, mai ales dacă cel actual ți-a dat bătăi de cap.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

5. Poți face o captură de ecran atingând spatele telefonului

O nouă funcție interesantă care cu siguranță îți va fi pe plac este legată de captura de ecran. Dacă până acum foloseai butoanele laterale pentru a face o poză ecranului, cu Iphone 13 poți face acest lucru activând “aftertouch" din setări. Astfel, poți atinge spatele telefonului, de două ori, pentru a face o captură ecranului.

Citeste si: Asigurare telefon: urmează aceste sfaturi pentru o asigurare corectă

Așadar, acestea sunt doar câteva din trucurile noului Iphone, un telefon extrem de inteligent, preferat de utilizatorii din întreaga lume. Sunt însă mult mai multe funcții de descoperit, dar îți vei da seama pe parcurs de utilitatea lor, imediat ce începi să îl butonezi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si