PNL a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, că, în urma discuţiei cu premierul şi ministrul Sănătăţii, s-a decis recoltarea de teste pentru coronavirus de la jurnaliştii care sunt prezenţi la Parlament, la reuniunea PNL, dar şi de la cei care sunt vineri la Guvern.

Citeste si: Ludovic Orban și miniștrii, suspecți de coronavirus! Toți intră în izolare

”În cazul jurnaliştilor care NU sunt acum la Parlament, vă recomandăm autoizolarea.

NU vă deplasaţi spre Guvern sau Parlament! Se vor recolta probe de la domiciliu pentru jurnalişti care au fost la evenimentele de la Parlament, Guvern, Cotroceni”, a transmis PNL.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Citeste si: Bulgaria declară stare de urgență din cauza crizei coronavirusului

Liberalii au început realizarea unei liste de jurnalişti care îndeplinesc criteriul privind contactul, adică jurnalişti care au fost recent la reuniunile PNL, sau ale Guvernului.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății, noi recomandări pentru combaterea coronavirusului

Senatorul Vergil Chiţac a fost confirmat, vineri, cu coronavirus.

El a participat, luni, la şedinţa conducerii PNL, la care au fost parlamentari, miniştri, dar şi candidaţii din ţară ai liberalilor la primăriile reşedinţă de judeţ şi la consiliile judeţene.

Citeste si: Coronavirus Romania- 70 de cazuri, 11 confirmari vineri, pana la pranz. Fostul ofiter MAI a imbolnavit multi oameni


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si