UPDATE- Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că, pe fondul vântului puternic, s-ar fi dezintegrat remorca unui autocamion condusă de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Pitești, ce se deplasa pe DE 87, dinspre Galați către Brăila, fiind proiectată într-un alt autocamion ce se deplasa regulamentar din sens opus.

In urma evenimentului nefericit a rezultat vătămarea corporală a șoferului autocamionului lovit, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din județul Ialomița, ce a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

A fost întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În prezent, traficul a fost reluat pe un singur sens, circulându-se dirijat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Știre inițială

Astăzi, în jurul orei 11:00, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112, cu privire la faptul că pe DE 87, între localitatea Șendreni și Vădeni, ar fi avut loc un accident rutier între două autocamioane. 

Din primele informații, fragmente metalice s-au desprins de la remorca unui camion, avariind alt autovehicul. O persoană a fost rănită. 

Traficul este blocat în totalitate. Se estimează că la ora 12:30 circulația va fi reluată.

Citește și: FOTO-Accident rutier în municipiul Botoșani. Doi tineri au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

O ambulanță care transporta un copil la spital s-a răsturnat pe șosea

În cursul zilei de luni, o ambulanță care transporta un copil la Spitalul Municipal din Urziceni s-a răsturnat pe șosea.

Evenimentul s-a produs după un impact cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate.

Au rezultat patru victime în urma incidentului: trei adulți conștienți și cooperanți, neîncarcerați și un  minor   în vârstă de 2 ani, inconștient.

Citește și: FOTO- O ambulanță care transporta un copil la spital s-a răsturnat pe șosea, în urma unui accident în Urziceni

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„În urma evenimentului rutier, ambulanța s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând patru victime: trei adulți conștienți, cooperanți și neîncarcerați și un minor cu vârsta de aproximativ 2 ani (pacient) inconștient. După evaluare, toate cele patru persoane au fost transportate la diferite unități spitalicești”  , a transmis  ISU Ialomița.

La fața locului au ajuns trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Citește și: Șofer- urmărit de polițiști cu focuri de armă

Cercetările la fața locului sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si