Moarte înfiorătoare în Anglia. O fetiță în vârstă de aproape 2 ani a murit după ce și-a blocat capul într-un cadru de pat, în camera mamei ei.

Totul s-a întâmplat atunci când micuța se afla alături de fratele ei, Daniel. Amândoi stăteau întinși pe patul din camera mamei lor. Se pare că în aceeași încăpere se afla și mama celor doi copilași.

Citește și: MAREA LANSARE! KANAL D2, la prima întâlnire cu telespectatorii, în această seară, de la 19:00!

Cum s-a întâmplat tragedia?

Mama fetiței a povestit, cu durere în suflet, despre evenimentul tragic care i-a răpit fiica în vârstă de doar 2 ani! Aceasta a explicat cum s-a petrecut totul.

Potrivit acesteia, ea se uita la televizor, sprijinită pe perne, iar în acel moment a realizat că nu o mai vede pe fetița ei. În acel moment, Clair, mama fetiței, a sărit de îndată din pat și a găsit-o pe micuță la picioarele patului, cu capul prins în cadrul metalic. În acel moment, femeia a eliberat-o imediat pe copilă și a sunat după ajutoare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: „Doamne, ce ți-aș face!” Un ofițer de poliție a fost condamnat la închisoare după ce a dezbrăcat o fată de 18 ani într-un bar și i-ar fi fotografiat pieptul

„Am deschis ușa din față și am țipat după ajutor, eram conștientă că eram doar eu și copiii în casă. Am început să fac manevre de resuscitare, am salvat doi oameni în trecut, inclusiv pe mama mea când eram mai tânără, așa că am încercat să rămân calmă”,  și-a amintit mama fetiței.

Gestul incredibil ar părinților fetiței, după decesul acesteia

Jessica a fost transportată imediat la spital. Din nefericire, medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire. Cadrele medicale le-au transmis părinților că dacă micuța își va reveni, va fi „un copil diferit față de fata pe care o cunoșteau”.

Citește și: Scene terifiante în SUA. O mamă și-a ucis fiicele de 5 și 15 ani după o discuție aprinsă cu fostul soț. Criminala și-a împușcat fiicele în timp ce dormeau

Fetița a reușit să salveze 3 vieți, după ce părinții ei au decis să-i doneze organele. Aceasta avea chiar și o grupă de sânge rară!

„A fost un miracol, avea o grupă de sânge atât de rară. Creierul ei a fost afectat catastrofal, dar corpul ei era perfect pentru a-i putea salva pe alții” a mai spus mama fetiței.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si