Caz halucinant în UK, acolo unde un polițist a fost condamnat la 8 luni de închisoare, după ce i-ar fi dat jos tricoul unei adolescente și i-a fotografiat piptul. Totul s-a petrecut într-un bar.

Paul Hinchcliffe este un bărbat de 46 de ani, tatăl a 4 copii și soț. Totuși, el a fost condamnat la 8 luni de închisoare pentru agresiunea sexuală a unei fete de doar 18 ani.

Citește și: Sofia Vicoveanca face de toate la 81 de ani! Cum se menține artista: „Eu mă ocup singură de curățenie și merg și la concerte”

Incidentul a avut loc pe 3 octombrie 2020, într-un bar, după ce individul a consumat alcool și i-ar fi tras tinerei în jos topul pe care îl purta, în Dearne, South Yorkshire, potrivit  Mirror.

Bărbatul le-a arătat fotografiile și celorlalți colegi

 Fata, care locuia cu părinții ei, era acasă când a primit mesaje de la Paul în care apărea poza cu ea, însoțită de mesajul „Doamne, ce ți-aș face”.

Citește și: Scene terifiante în SUA. O mamă și-a ucis fiicele de 5 și 15 ani după o discuție aprinsă cu fostul soț. Criminala și-a împușcat fiicele în timp ce dormeau

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Toată încrederea mea pentru poliție tocmai a dispărut. Obișnuiam să mă simțeam în siguranță când vedeam ofițeri de poliție. Nu mă mai gândesc niciodată la asta acum”, a spus fata.

Bărbatul le-a arătat pozele compromițătoare colegilor săi spunând „Voi face o nenorocire în seara asta”. Apoi, omul legii a început să arunce cu bere pe pieptul ei.

Adolescenta a fost atât de tulburată de cele întâmplate încât a sunat un prieten să vină să o ia, pentru că nu putea merge singură acasă. 

Citește și: Un șofer de autobuz cu un comportament ciudat a fost depistat cu o alcoolemie de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat

Paul Hinchcliffe a demisionat din poliția din South Yorkshire după condamnarea sa și a fost inclus în Registrul infractorilor sexuali timp de zece ani.

De asemenea, a fost trecut pe o listă cu interdicție a poliției, ceea ce înseamnă că nu va mai lucra niciodată în poliție.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 „Acest caz demonstrează că faptele greșite și standardele joase nu vor fi tolerate în poliția din South Yorkshire. Indiferent dacă ofițerii și personalul nostru sunt de serviciu sau nu, publicul se așteaptă pe bună dreptate să prezentăm adevăratele valori ale poliției în orice moment și acest fost ofițer a decăzut jalnic sub aceste așteptări.

Citește și: VIDEO- Emoționant! Un băiețel a fost găsit de polițiști, după ce el și cățelușul lui s-au rătăcit într-o pădure: „Hei amice, te-am prins. Ești bine”

Standardele și cultura forței continuă să fie prioritatea mea principală și atunci când sunt greșite, autorii vor fi îndepărtați rapid și ferm” a spus șeful poliției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si