Un accident grav a avut loc pe Corso Europa, la Volpiano (Torino), sâmbătă pe data de 26 noiembrie 2022, cu puțin timp înainte de ora locală 18:00. Două mașini s-au izbit violent.

Citește și: Un mort şi mai mulţi răniţi în sud-estul Franţei, într-un incendiu ce a cuprins un bloc de 13 etaje

Un Nissan Quashai, la volanul căruia se afla un bărbat, și-a încheiat cursa în mijlocul drumului, în timp ce cealaltă mașină, cu două femei la bord, a ieșit de pe șosea, răsturnându-se pe o parte.

La fața locului s-au deplasat pompierii din Torino Stura, voluntarii din Volpiano, 118 și carabinierii.

Românca s-a stins din viață la spital

Trei persoane au fost grav rănite în urma coliziunii. Mai exact este vorba despre un bărbat și două femei. Șoferul Nissan-ului și una dintre cele două femei au fost transportate la spitalul San Giovanni Bosco în cod galben. Româncă în vârstă de 34 de ani, a fost transportată cu elicopterul 118 în stare gravă la spitalul CTO din Torino. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La doar câteva ore după ce a ajuns la spitalul CTO din Torino, Simina Anca C.

s-a stins din viață.

Citește și: FOTO- O tânără care a căutat transport până în Sibiu a avut un șoc atunci când a aflat că va călători cu un cadavru. „Există un pasager. E tăcut”

Românca în vârstă de 34 de ani se afla în mașină împreună cu o prietenă. În urma impactului a intrat în stop cardiac când personalul medical a ajuns la fața locului și a fost resuscitată.

Când a ajuns la spital, medicii au făcut tot ce au putut, dar, din păcate, nu a supraviețuit.

Alte două persoane au fost rănite în accident: R.R., în vârstă de 40 de ani din Leini (șoferul autoturismului în care se fla românca) și G.R.D, în vârstă de 48 de ani din San Benigno Canavese (șoferul autoturismului Nissan), care se află în prezent la spitalul San Giovanni Bosco din Torino, potrivit obiettivonews.it.

Citește și: Un cuplu de români va petrece ani grei în spatele gratiilor după ce au escrocat un pensionar. Cum a început telenovela din Italia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si