În ciuda intervenției salvatorilor, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Potrivit ISU Constanța, este vorba de un turist de 54 de ani din București.

Bărbatului i-au fost aplicate manevre de resuscitare

Echipajele i-au aplicat manevre de resuscitare. Acestea au fost, din nefericire, fără succes. Medicul de pe elicopterul SMURD a declarat decesul victimei. Decesul a fost declarat în jurul orei 12.30.

Alte două persoane, un bărbat și o femeie, au ignorat steagul galben și s-au aventurat în mare.

Un elicopter SMURD a fost solicitat

Aceștia au fost scoși, de asemenea, din valurile agitate de salvamari. La intervenția contracronometru a fost chemat și un elicopter SMURD.

Citeste si: Trei turiști au fost salvați în ultim moment din apele mării, în stațiunea Jupiter

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Noi avem steagul galben, dar din păcate nimeni nu respectă indicația salvamarilor și nici semnificația steagului galben. Steagul galben înseamnă ca au voie în apă doar înotătorii foarte experimentați. Cel mai simplu ar fi să meargă la piscină. Peste tot, în zona noastra, se găsesc piscine. Să meargă la piscină, unde viața lor nu e pusă în pericol", a declarat  Vasile Borteș, șeful salvamarilor din sudul litoralului, pentru Digi24.


Citeste si: VIDEO- Cod galben de caniculă în weekend. Vezi zonele vizate

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si