Un caz șocant a avut loc în Sectorul 4 al Capitalei. O copilă în vârstă de 13 ani ar fi căzut în gol, de la etajul 7.

Se pare că poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 16 Poliţie au fost alertați prin apelul unic de urgență 112.

Ajunși la fața locului, autoritățile au descoperit că ar fi vorba despre o minoră de cetățenie străină.

Copila a fost transportată de urgență la spital, pentru a i se oferi îngrijiri medicale de specialitate, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Ce au transmis autoritățile?

"Victima, o tânără, în vârstă de 13 ani, de cetăţenie străină, a fost transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de către Secţia 16 Poliţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", se arată în comunicatul transmis de Poliția Municipiului Bucureşti, conform sursei citate anterior.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat din Mehedinți a fost bătut și abandonat pe câmp, de un grup de tineri. Mărturiile șocante ale victimei: "A zis să mă dau la o parte că mă calcă". Ireal de la ce a pornit totul

politist

Tragedie în Săptămâna Mare! 

[Sursa foto: istockphotos]

O tânără din Brașov a murit după ce a căzut în gol de la etajul 8

O tânără din Brașov și-a pierdut viața după ce a căzut în gol, de la etajul 8 al unui bloc. Tragedia a avut loc în noaptea de 6 către 7 aprilie.

„Azi noapte, în jurul orei 02.00 am fost anunțați că o persoană s-a precipitat de la etajul 8 al unui bloc de locuințe din mun.

Brașov. La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje SMURD. Când au ajuns echipajele medicale, persoana de sex feminin în vârstă de 15 ani era in stop cardio respirator și s-au început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, pentru presa locală.

Citește și: Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu ucis în propria casă, a fost adus în România. Ce se întâmplă acum cu Minae Marian Cristian?

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

crima bloc politie

O tânără de 15 ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul 8

[Sursa foto: istockphotos]

Adolescenta se afla la o petrecere la momentul tragediei. La eveniment s-ar fi consumat și alcool. Potrivit mărturiilor prietenilor săi, aceștia ar fi dus-o pe fată într-o cameră pentru a se liniști. Când au mers să o verifice, au văzut că adolescenta nu mai era în cameră, iar geamul era larg deschis, potrivit Biz Brașov

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si