În total de 34 de persoane au murit şi nouă au fost rănite. Dintre cei răniţi, trei au reuşit să iasă în viaţă din autobuz şi alte şase persoane dintr-un vehicul particular care se afla de asemenea la locul accidentului ”, a declarat pentru AFP directorul serviciilor de urgenţă columbiene (UNGRD), Diana Ramírez.

Cel puțin 34 de persoane au murit

Potrivit preşedintelui Gustavo Petro, era vorba inițial de 27 de morţi, printre care și trei minori. Din cauza ploilor abundente, o zonă de munte a căzut şi a îngropat pe drumul din aval mai multe vehicule, printre care cel puţin o motocicletă şi un autobuz de transport în comun cu aproximativ 30 de persoane la bord.

Citește și: Seria ”pachetelor sângeroase” continuă în Spania. Trei scrisori-capcană cu ochi de animale au fost trimise la Madrid, Barcelona şi Malaga

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Autobuzul venea din oraşul Cali (sud-vest) şi mergea spre Quibdo (nord-vest), capitala departamentului Choco, traversând Anzii Cordilieri.

Citește și: Un angajat al ambulanței a fost înjunghiat în casa unui pacient care sunase la 112

Încă de la începutul lunii august, Columbia se află într-o stare de „dezastru naţional” din cauza celui mai dezastruos sezon ploios din ultimii 40 de ani. Înainte de această tragedie, ploile au provocat 271 de decese şi 700.000 de sinistraţi în ultimul an.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si