Traian Băsescu a fost întotdeauna discret în ceea ce priveşte mariajul lui longeviv. Soţia lui, Maria, a părut mereu înconjurată în mister, fosta primă doamnă fiind o prezenţă plăcută, dar reţinută la braţul puternicului politician.

Nici acum nu s-au schimbat lucrurile, protagonista noastră preferând să stea departe de camerele de luat vederi şi aproape de nepoţii ei pe care îi adoră.

Traian Băsescu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui. "Nu vorbim niciodată despre politică"

Ei bine, într-una dintre puţinele dăţi când a vorbit despre partenera lui de viaţă, Traian Băsescu a povestit că niciodată nu a împovărat-o pe femeia de lângă el cu problemele politice care îl macină chiar şi acum, când nu mai este preşedinte.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Anca Molnar, condusă pe ultimul drum! Scene sfâșietoare au avut loc la căpătâiul make-up artistei. Soțul și fiul ei nu s-au dezlipit de sicriu- wowbiz.ro

" Niciodată n-am dus acasă tensiunea de la serviciu. Nici când veneam de pe mare, nici acum. La mine în casă nu o să auziţi discuţie politică", a spus fostul şef al statului.

Tot atunci, Băsescu a povestit că el şi soţia lui au un fel de ritual pe care-l practică de mai bine de 30 de ani.

" Dimineaţa ne trezim întotdeauna la 7.00.

La 7:15 suntem cu cafeaua în faţă şi cel puţin o oră beau două căni cu cafea. Pe una scrie "captain". Eu într-o parte, soţia de cealaltă a mesei, vorbim. Dar niciodată despre politică. Ce face o fată, ce face alta. Pentru că noaptea când ajung acasă nu mai avem timp să discutăm", a declarat Traian Băsescu acum ceva timp.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si