Traian Băsescu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui. Vezi ce ritual au în fiecare dimineaţă şi ce nu a făcut niciodată fostul preşedinte cu partenera lui de viaţă

Traian Băsescu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui. Uite ce fac în fiecare dimineaţă.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Lili Lascar luni 17 decembrie 2018 , 20:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Traian Băsescu a fost întotdeauna discret în ceea ce priveşte mariajul lui longeviv. Soţia lui, Maria, a părut mereu înconjurată în mister, fosta primă doamnă fiind o prezenţă plăcută, dar reţinută la braţul puternicului politician.

Nici acum nu s-au schimbat lucrurile, protagonista noastră preferând să stea departe de camerele de luat vederi şi aproape de nepoţii ei pe care îi adoră.

Traian Băsescu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui. "Nu vorbim niciodată despre politică"

Ei bine, într-una dintre puţinele dăţi când a vorbit despre partenera lui de viaţă, Traian Băsescu a povestit că niciodată nu a împovărat-o pe femeia de lângă el cu problemele politice care îl macină chiar şi acum, când nu mai este preşedinte.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

" Niciodată n-am dus acasă tensiunea de la serviciu. Nici când veneam de pe mare, nici acum. La mine în casă nu o să auziţi discuţie politică", a spus fostul şef al statului.

Tot atunci, Băsescu a povestit că el şi soţia lui au un fel de ritual pe care-l practică de mai bine de 30 de ani.

" Dimineaţa ne trezim întotdeauna la 7.00. La 7:15 suntem cu cafeaua în faţă şi cel puţin o oră beau două căni cu cafea. Pe una scrie "captain". Eu într-o parte, soţia de cealaltă a mesei, vorbim. Dar niciodată despre politică. Ce face o fată, ce face alta. Pentru că noaptea când ajung acasă nu mai avem timp să discutăm", a declarat Traian Băsescu acum ceva timp.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si