Traian Băsescu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui. Vezi ce ritual au în fiecare dimineaţă şi ce nu a făcut niciodată fostul preşedinte cu partenera lui de viaţă

Traian Băsescu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui. Uite ce fac în fiecare dimineaţă.

Lili Lascar, luni 17 decembrie 2018 , 20:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Traian Băsescu a fost întotdeauna discret în ceea ce priveşte mariajul lui longeviv. Soţia lui, Maria, a părut mereu înconjurată în mister, fosta primă doamnă fiind o prezenţă plăcută, dar reţinută la braţul puternicului politician.

Nici acum nu s-au schimbat lucrurile, protagonista noastră preferând să stea departe de camerele de luat vederi şi aproape de nepoţii ei pe care îi adoră.

Traian Băsescu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui. "Nu vorbim niciodată despre politică"

Ei bine, într-una dintre puţinele dăţi când a vorbit despre partenera lui de viaţă, Traian Băsescu a povestit că niciodată nu a împovărat-o pe femeia de lângă el cu problemele politice care îl macină chiar şi acum, când nu mai este preşedinte.

" Niciodată n-am dus acasă tensiunea de la serviciu. Nici când veneam de pe mare, nici acum. La mine în casă nu o să auziţi discuţie politică", a spus fostul şef al statului.

Tot atunci, Băsescu a povestit că el şi soţia lui au un fel de ritual pe care-l practică de mai bine de 30 de ani.

" Dimineaţa ne trezim întotdeauna la 7.00. La 7:15 suntem cu cafeaua în faţă şi cel puţin o oră beau două căni cu cafea. Pe una scrie "captain". Eu într-o parte, soţia de cealaltă a mesei, vorbim. Dar niciodată despre politică. Ce face o fată, ce face alta. Pentru că noaptea când ajung acasă nu mai avem timp să discutăm", a declarat Traian Băsescu acum ceva timp.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si