Traian Băsescu rupe tăcerea! Când ar putea fi reintrodusă starea de urgență în România

Traian Băsescu este de părere că starea de urgență va fi restaurată din nou după alegerile locale, dacă va fi cazul.

Catalina Popa, luni 24 august 2020 , 18:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a vorbit la România Tv despre posibila reintroducere a strării de urgență.
„Nu cred că se va introduce starea de urgenţă până la alegeri, că asta implică o serie de măsuri. Probabil, imediat după alegeri, dacă va fi cazul, dar nu înainte”, a declarat Traian Băsescu.

Citeste si: Alexandru Rafila, aruncă bomba: "Sper ca de Crăciun să..."

"Familiile nu au posibilitatea să asigure două măşti pe zi copiilor"

„Ministerul Educaţiei trebuie să emită o metodologie, să stabilească un program şi trebuie trimişi nişte bani.

Guvernul dă dovadă de laşitate în asumarea responsabilităţii. Nu se poate lăsa situaţia aşa, fiecare să se descurce.

Nu este posibil ca guvernul să nu asigure măşti pentru copii. Familiile nu au posibilitatea să asigure două măşti pe zi copiilor.”, a mai spus Traian Băsescu.

„Soluţia trimiterii la administraţiile locale este o soluţie bună, dar ea trebuie însoţită de două lucruri. În primul rând de o metodologie pentru că nu poţi să pui fiecare primar în situaţia de a face după capul lui cum crede.

Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Educaţiei trebuie să emită o metodologie.

Ministerul Educaţiei trebuie să stabilească un program. Pe de altă parte trebuie trimişi nişte bani la administraţiile locale pentru că sunt la partea terminală a anului şi nu cred că mai au resurse după ce au cheltuit enorm în prima parte a pandemiei. Aceste două lucruri trebuiesc făcute.

Citeste si: Irina Tănase i-a purtat ghinion lui Liviu Dragnea în ziua în care judecătorii au decis că acesta nu va fi eliberat din închisoare! S-a ales praful după ce iubita lui Dragnea a arătat pisica neagră! FOTO

Marea

problemă este aceea laşitate de care dă dovadă guvernul în asumarea responsabilităţii. Aici au bâlbâit-o tot timpul şi au încercat să dea vina pe alţii, ba că nu avem lege, ba că ne-au ţinut în Parlament când aveau regulamentul sanitar internaţional şi directiva Parlamentului şi Consiliului Uniunii Europene care le spune ce au de făcut în situaţii de pandemie”, a declarat Traian Băsescu.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si