Giovanni Becali e disperat! Nu mai scapă de executarea silită a fostei sale iubite și a Fiscului! Femeia care i-a dăruit un băiat lui Giovanni a obținut partajul averii acestuia și a soției sale! EXCLUSIV

Giovanni Becali e implicat de ai de zile într-un proces complicat declanșat de fosta sa iubită, Aida Giurumescu, cu care are un băiat.

Matei Vaihan, luni 24 august 2020 , 16:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Giovanni Becali are trei fete cu soţia sa, Stela, pe Pamela, Andreea şi Laura, dar o româncă stabilită în Austria, Aida Giurumescu, a pretins că are un baiat cu celebrul impresar, botezat Bernhard, născut în decembrie 2002 la Viena.

Bernhard joacă fotbal la un club de juniori din Viena. Giurumescu l-a dat în judecată pe Giovanni Becali, în Austria, şi a câştigat procesul pentru stabilirea paternităţii, cerând apoi instanţei din România să recunoască sentinţa dată de judecătorii austrieci. Ea a cerut şi executarea silită a lui Becali, pentru a recupera suma de aproximativ 100.000 de euro, pensie alimentară retroactivă, procesul aflându-se pe rol.( vezi cum l-a atacat Gigi Becali pe Duckadam)

“Fosta iubita a lui Ioan "Giovani" Becali, Aida Giurumescu, a reusit in instanta sa imparta averea pe care fostul impresar a strans-o impreuna cu sotia sa. Demersul era necesar pentru a recupera banii care trebuiau platiti in contul pensiei alimentare. Oficial, in acte, Giovani Becali are o avere modesta. In 2017, un expert judiciar a calculat ce bunuri are acesta in cadrul unui proces de partaj, deschis de fosta sa iubita, Aida Giurumescu. Motivul: Giovani Becali trebuie sa-i plateasca femeii aproximativ 100.000

de euro, banii reprezentand restanta pensiei alimentare, la care se adaugau penalitati si dobanzi, pentru intretinerea baiatului pe care-l are cu Giurumescu”, a scris ziare.com în octombrie 2018.

Citeste si: Becali, despre acuzaţiile de spălare de bani: Nu sunt nici măcar suspect

Citeste si: Clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist! Gaura financiară este de peste 5,5 milioane de euro!

Citeste si: Surpriză uriașă! Prima apariție a lui Giovani Becali la un eveniment monden la doi ani de la eliberarea din pușcărie! Cum arată celebrul impresar după experiența avuta la ”răcoare”

Giovanni Becali a cerut conexarea dosarelor de executare 

Expertul a descoperit ca Giovanni Becali si sotia sa, Stela Narda Becali, detineau in coproprietate doua apartamente in Calea Floreasca (Bucuresti) pe care procurorii DNA pusesera sechestru in 2008. Judecatoria Sectorului 1 a decis, pe 14 iulie 2017, ca cele doua apartamente, evaluate la 288.826 de euro, sa intre in proprietatea fostului impresar, iar in schimb acesta sa-i plateasca sotiei sale suma de 144.413

de euro. La finalul lunii septembrie 2018, Tribunalul Bucuresti a respins recursul facut de Stella Narda Becali. In plus, Giovanni Becali trebuie sa-i plateasca Aidei Giurumescu aproximativ 30.000 de lei, drept cheltuieli de judecata, decizia Tribunalului fiind definitiva. 

Apoi, în octombrie 2018, Becali a cerut, la Judecătoria Buftea, conexarea dosarelor de executare, el fiind executat silit și de Fisc, în urma condamnării primite în Dosarul transferurilor. „Admite cererea formulată de petentul Becali Ioan.

Dispune conexarea executărilor silite ce fac obiectul dosarelor de executare nr. 1062/2013 al BEJA “Aequitas” şi nr. 1520610400331/13/30/1/2015/133010026521900 al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti – Serviciul Executări Silite, urmând ca executarea silită să se facă în continuare de către Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti – Serviciul Executări Silite. Stabileşte cheltuieli de executare silită efectuate în dosarul de executare nr. 1062/2013 al BEJA “Aequitas”, până la momentul conexării, în cuantum de 26.178.92 de lei. Cu drept de a formula cerere de apel, care se depune la Judecătoria Buftea, în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei hotărâri. Pronunţată astăzi, 07.06.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”, au decis judecătorii.

Fosta iubită a lui Giovanni Becali a făcut apel

Nemulțumită de tregiversarea procesului, Aida Giurumescu a făcut apel, pe 20 martie 2020. Dosarul a fost mutat la Tribunalul Ilfov. “Admite apelul principal. Anulează încheierea nr. 6523/07.06.2019 si trimite cauza spre judecare instanţei competente – Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Respinge apelul incident ca nefondat. Obligă apelantul-reclamant la plata către apelanta-pârâtă a sumei de 2020 lei cu titlu de cheltuieli de judecată efectuate în apel, constând în taxa judiciară de timbru şi onorariu avocat. Definitivă. Pronuntată prin punerea solutiei la dispozitia părtilor prin mijlocirea grefei instantei, azi 28.07.2020.”, au decis judecătorii.

Astfel că, pe 4 august 2020, la Judecătoria Sectorului 4, a fost înregistrat dosarul de supendare a executării în care Giovanni Becali e contestator, iar Aida Giurumescu și ANAF sunt intimați. “Respinge cererea de suspendare provizorie, ca neîntemeiată. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi, 07.08.2020.”, au hotărât judecătorii, care au stabilt următorul termen al procesului pentru 2 septembrie 2020.  In timpul procesului dintre Giovanni Becali și Aida Giurumescu, statul roman, prin ANAF, a facut o cerere de interventie. Inspectorii au aratat judecatorilor ca Fiscul a instituit drepturi de ipoteca pe imobile, iar acest lucru ii confera prioritate fata de alti creditori.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Sorin, iesire nervoasa la adresa lui Albert! Scandal de proportii intre cei doi... Sorin, iesire nervoasa la adresa lui Albert! Scandal de proportii intre cei doi Razboinici, dupa jocul de recompensa! "Sunt satul de tine! Tu ai stricat tot!"
spotmedia.ro
România are cele mai puține cazuri active de COVID din ultimele 7 luni (Infografice) România are cele mai puține cazuri active de COVID din ultimele 7 luni (Infografice)
spotmedia.ro
Dozarea anticorpilor după vaccinare e esențială, bine de făcut sau doar un moft? Dr.... Dozarea anticorpilor după vaccinare e esențială, bine de făcut sau doar un moft? Dr. Adrian Marinescu răspunde la întrebările zilei
b1.ro
S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai... S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai mare urs din România
infoactual.ro
Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina! Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina!
infoactual.ro
Tragedie la România TV. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața Tragedie la România TV. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si