Traian Berbeceanu: Nu este adevărat că alimentele vor fi raţionalizate, nu este adevărat că ţara va fi blocată

Comisarul Traian Berbeceanu, şeful de Cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a afirmă că declararea stării de urgenţă are rolul de a ajuta populaţia, de a o proteja şi de a salva vieţi. Comisarul afirmă că nu se vor raţionaliza alimentele, ţara nu va fi blocată şi afirmă că este falsă ideea potrivit căreia ar putea apărea abuzuri ale autorităţilor.

Author: R.B. duminică 15 martie 2020 , 11:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Starea de urgenţă are menirea de a ajuta populaţia, de a vă proteja sănătatea, de a salva vieţi în cele din urmă. În acelaşi timp, ştirile false şi interpretările rău intenţionate nu fac decât să îngreuneaze situaţia, să ne îndepărteze, pe noi toţi, de la atingerea obiectivului firesc: limitarea contaminării şi stoparea răspândirii noului coronavirus.

Nu este adevărat că alimentele vor fi raţionalizate, nu este adevărat că ţara va fi blocată şi mai ales este falsă ideea potrivit căreia, declararea stării de urgenţă ar putea să genereze abuzuri ale autorităţilor”, a transmis, duminică, Traian Berbeceanu.

Citeste si: Stare de urgență. CTP: Nu trebuie să ne speriem, dar nici să vedem în ea un miracol și o soluție

Potrivit acestuia, atât mass-media cât şi cei care postează pe reţelele de socializare ”au datoria de a prezenţa obiectiv, calm şi realist situaţia”.

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: Mihai Şora, îndemn la izolare: Stăm cuminţi în casă, da?

”Dumneavoastră trebuie să aveţi încredere în mesajele, indicaţiile, solicitările şi recomandările autorităţilor! Este o perioadă grea, însă, împreună vom reuşi!”, a mai scris Berbeceanu pe Facebook.

Citeste si: România intră în stare de urgență! Președintele Iohannis a făcut anunțul!

Preşedintele Klaus Iohanni a anunţat că va decretarea starea de urgenţă, la începutul săptămânii viioare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si