Trei angajaţi ai unor spitale din Galaţi, infectaţi cu coronavirus

Cadre angajate ale unor spitale din judeţul Galaţi au fost confirmate cu coronavirus. Este vorba despre o asistentă de la Spitalul de Copii, o infiermieră de la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi şi despre un biochimist de la Spitalul Judeţean Galaţi.

K.B., miercuri 25 martie 2020 , 15:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit directorului Spitalului de Boli Infecţioase din Galaţi, dr. Mihaela Debita, o infirmieră din acest spital a fost confirmată cu coronavirus.

Citeste si: Anchetă epidemiologică la Spitalul de Arşi din Bucureşti, după ce un pacient care a fost de două ori operat a fost confirmat cu coronavirus

Citeste si: Gratiela Duban, eliminată din competiția “Survivor România”. Măsurile impuse pentru concurenți, pe fondul pandemiei de coronavirus, anunțate de prezentatorul emisiunii

Femeia era asimptomatică, fiind izolată din data de 21 martie la domiciliu. La nivelul spitalului a fost dispusă o anchetă epidemiologică, fiind identificaţi contacţii apropiaţi ai infirmierei care au fost trimişi în izolare la domiciliu.

Cei izolţi la domiciliu vor fi supravegheaţi prin telefon de DSP Galaţi.

Citeste si: Programul Rabla Plus demarează miercuri, cu cel mai mare buget de când există programul

Tot la Galaţi, a mai fost infectată cu coronavirus o asistentă de la Spitalul de Copii din Galaţi şi un biochismist de la Spitalul Judeţean Galaţi.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si