Andrada Mihailescu. Inca mai simte urmele raului pe maini, pe ambele brate si pe spate. Poarta o bluza medicinala si, de cele mai multe ori, manusi pentru compresie. Nu ca sa ascunda semnele focului, ci sa se fereasca de alte complicatii urate. A suferit cumplit in toti acesti ani, dar a urmat tratamente de recuperare care nu s-au sfarsit.

Ca o pasare Phoenix, renaste din propria cenusa.

E puternica. Cu siguranta n-a uitat acele scene teribile, iar o durere surda ii apasa inca pieptul. Si-a pierdut iubitul in acea noapte groznica, doar ca refuza sa mai rasuceasca cutitul in rana. Si-a promis ca nu va mai vorbi despre clipele care i-au intunecat, la un moment dat, viata. S-a refugiat in pasiunea ei, in dragostea pentru fotografie. De altfel, aceasta pasiune a manat-o in Colectiv. Nu regreta nimic. Asta a fost sa-i fie soarta si spune ca, de acum incolo, are de gand sa profite din plin de fiecare strop de viata.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Vreau sa calatoresc, vreau sa fac lucruri pentru mine, vreau sa ma consolidez pe mine ca si persoana, ca si om, vreau sa ajut oameni prin intermediul fotografiilor mele!", spune Andrada.

La fel ca toti supravietuitorii, pe langa arsurile crancene, a ajuns in strainatate cu bacterii care amenintau cu moartea, luate in spitalele din Romania. Bacterii care pe multi i-au ucis. A luptat ca o eroina si inca mai lupta sa retraiasca.

In ultimii trei ani a facut naveta in strainatate pentru interventiile care sa-i redea tot mai multa incredere. Simte ca nimic nu o mai poate dobori.  

"am fost de multe ori pe muchie de cutit si multe altele care au contat... Norocoasa da, cu siguranta", povesteşte Tudy.

Tedy vede viata cu alti ochi. Se bucura de lucruri marunte, cum ar fi un rasarit de soare sau un zbor cu avionul. Nu se sfieste sa arate lumii cat de nemilos a fost focul, in complicitate cu ignoranta autoritatilor, si le vorbeste oamenilor deschis despre experienta ce i-a fost sortita si ii invata sa evadeze pe drumul spre... libertate.

Mai trist e ca dupa terifiantul episod Colectiv, 65 de suflete au ramas mute. Nu mai sunt printre noi... sa-si spuna povestea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si