https://fb.watch/cYtWkaoCoy/

Cei doi tineri ar fi fost determinaţi să meagă acasă, însoţiţi de către unul din cei trei bărbaţi şi i-ar fi înmânat acestuia două brăţări şi un inel din aur, potrivit news.ro.

Ce au declarat autoritățile

"La data de 3 mai a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Giurgiu au fost sesizaţi în mod direct de către doi tineri, de 18 şi 23 de ani, ambii din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, la data de 2 mai a.c.,

ora 21.30, au fost deposedaţi de bijuterii prin ameninţări de către mai multe persoane, respectiv şantajaţi cu privire la plata a 1.000 de euro, în vederea restituirii actelor de înmatriculare ale autoturismului, cauzând un prejudiciu de 3.000 de euro. Din primele cercetări, a reieşit faptul că, la data de 2 mai a.c., ora 21.00, cei doi tineri s-ar fi întâlnit întâmplător cu trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, toţi din municipiul Giurgiu, în faţa unui restaurant din centrul oraşului, unde ar fi fost constrânşi, prin ameninţare, să le ofere 1.000 de euro, pentru a nu fi agresaţi fizic", relatează IGPR.

Citeste si: Studentul marocan, suspect al dublei crime de la Iași, și-a dat foc. Totul s-a întâmplat în închisoare

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Fiind nemulţumiţi de valoarea bijuteriilor, tinerilor le-ar fi fost reţinute actele autoturismului, ca garanţie până la plata a 1.000 de euro.

Bărbații au fost reținuți pentru șantaj

"În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, la data de 10 mai a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, de poliţiştii Serviciului Criminalistic şi de cei din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au realizat o acţiune de prindere în flagrant delict a celor trei bărbaţi, fiind

descoperiţi asupra unuia dintre ei 500 de euro, ce i-ar fi fost remişi anterior de către unul dintre cei doi tineri", relatează poliţiştii.

Citeste si: Procurorii au întocmit rechizitoriul în cazul studenților uciși la Iași. Marocanul acuzat era drogat

Cele trei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de şantaj în formă continuată au fost reţinute la data de 10 mai, iar la data de 11 mai  instanţa de judecată a dispus faţă de aceştia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si