Trei concurenți s-au întors acasă de la „Survivor România”

Trei concurenți s-au întors acasă de la „Survivor România”. Alexandra Stan, Marilena Cuciurean și Alin Salajean au făcut primele declarații la revenirea în țară.

Author: Razvan Ilie luni 22 februarie 2021 , 16:12

alexandra stan
Trei concurenți s-au întors în țară, după ce au fost nevoiți să iasă din cursa pentru câștigarea marelui trofeu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Rezistența fizică și cea psihică sunt abilități necesare celor care doresc să ajungă la finalul competiției „Survivor România”. Trei concurenți s-au întors în țară, după ce au fost nevoiți să iasă din cursa pentru câștigarea marelui trofeu. Faimoasa Alexandra Stan, războinicii Marilena Cuciurean și Alin Salajean au revenit în sânul familiilor pentru a se recupera după efortul depus în cele aproape două luni petrecute în republica Dominicană, în competiția „Survivor România”.

Îndrăgita artistă Alexandra Stan a declarat că, deși inițial adaptarea a fost grea, a reușit să se integreze în echipa roșie și să aducă puncte pentru faimoși. A plecat din țară cu frici de care nici nu știa și a reușit să revină acasă un om mai puternic din punct de vedere psihic, chiar dacă problemele de sănătate au fost cele care au pus punct evoluției sale în „Survivor România”.

Citeste si: “Survivor România”: o descalificare din competiție, la Războinici, și o eliminare, determinată de motive medicale, la Faimoși

Alexandra Stan
ndrăgita artistă Alexandra Stan a declarat că, deși inițial adaptarea a fost grea, a reușit să se integreze în echipa roșie și să aducă puncte pentru faimoși.

"Mi-am depășit cam toate fricile. M-am uimit pe mine nu numai pe traseu. Lăsând la o parte partea sportivă, m-am uimit pentru că aveam și frică de cum mă percep oamenii, acum nu mă mai interesează.

Aveam frică de întuneric, acum nu mă mai gândesc la asta, pentru că au fost nopți când mergeam fără lanternă (nu aveam acolo) prin pădure. Mă bucur foarte mult, din punctul asta de vedere m-a ajutat foarte mult 'Survivor România', a fost că o nouă armata pentru mine",  a povestit Alexandra Stan.

Războinica Marilena Cuciurean a fost descalificată după ce a afirmat că nu mai face față  condițiilor din jungla dominicană și că își dorește să plece acasă. A revenit acasă, locul unde dorește să își reia activitățile sale de antrenor. Speră că la finalul „Survivor România” să își revadă colegii cărora spune nu le poartă niciun fel de ranchiună.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audienta, cu editia de aseara “Survivor Romania”

"În lipsa hranei oamenii se schimbă și asta am observat acum între noi. La început eram foarte uniți, eram o familie, ne ajutam, ne ascultam, ne completam. După patru săptămâni când, efectiv ne 'plângea' stomacul la toți, am devenit foarte răi între noi. Și privirile nu mai erau aceleași, nu mai erau calde. Toată lumea o lua foarte personal", a declarat războinica la sosirea pe aeroport, unde a fost așteptată de iubitul ei.

Războinicul Alin Salajean a primit una dintre cele mai dure vești de la medicii din Republica Dominicană, aceea că drumul sau la 'Survivor România' s-a terminat după o accidentare. Spune că regretă că nu a ajuns până în finală, dar este fericit că și-a descoperit noi valențe ale personalității și s-a întors un om mai bun din această dura competiție.

"Buturuga mică nu a răsturnat carul mare, nu a luat premiul cel mare, dar sunt bine. Dacă nu aveam problema la spate,(...) cred că ajungeam în finalăa Survivor România 2021", a spus războinicul la revenirea în țară, unde a fost așteptat de Diana, soția sa, de familie și de prieteni apropiați.

Evoluția la Survivor România s-a încheiat pentru cei doi, însă continuă pentru războinicii și faimoșii rămași în junglă dominicană.

Nu ratați „Survivor România”, de joi până duminică, începând cu ora 20.00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si