Trei copii au distrus o sala de clasă, cancelaria și grupul sanitar

Distrugătorii de opt, nouă și zece ani, au vandalizat o școală din Clejani, pentru că ar fi fost deranjați de o jucărie. În doar trei ore au distrus cinci săli de clasă, cancelaria, grupul sanitar și centrala termincă. Când au fost prinși de polițiști, au povestit cu nonșalanță ce i-a îndemnată să facă așa ceva, arată a1.ro.

G.B., joi 12 septembrie 2019 , 16:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O școală din Clejani a fost distrusă de trei copii. În doar câteva ore, băieții, în vârstă de opt, nouă și zece ani, au reusșit să provoace pagube serioase în unitatea de învățământ.

Citeste si: VIDEO | Parada modei la Liceul „Jean Monnet”. Ținute de mii de euro, în prima zi de școala

Mobilierul şcolar şi materiale didactice au fost rupte şi aruncate peste tot, uşile sparte, grupul sanitar distrus, peleţii de la centrala termică şi praful de la instinctoare au fost împrăştiate pe tot holul. Cinci săli de clasă au fost răscolite, la fel și cancelaria.

Potrivit GiurgiuPeSurse, După ce au obosit, copiii au mers la grupul sanitar, au deteriorat instalaţia electrică, iar doi dintre ei au început să-şi facă duş. Aşa au fost găsiţi de către femeia de serviciu a şcolii, care venise să facă curăţenie. Unul dintre copii a fugit dezbrăcat acasă, s-a îmbrăcat şi a revenit la şcoală pentru a vedea ce se întâmplă. Poliţiştii l-au găsit urcat pe clădirea sălii de sport.

Citeste si: VIDEO | Autobuze doar pentru elevi. Cum au reacționat părinții

„În jurul orei 13, după ce s-au încheiat cursurile, şcoala a fost încuiată şi personalul a plecat acasă. În jurul orei 17, a venit femeia de serviciu pentru a face curăţenie în şcolă. Nu i-a venit să creadă ce a văzut. Cu toţii suntem şocaţi de cele întâmplate, nu putem să înţelegem cum nişte copii au putut să facă acest lucru”, a spus Florin Nidelea, primarul comunei Clejani.

Cei trei vandali au povestit ce anume a provocat atacul.

„Am observat că un geam este deschis şi am zis să intrăm pentru a vedea ce este înăuntru. Ne-am plimbat prin şcoală, când o jucărie a început să cânte. Este aia care anunţă că este ora trei. Am luat-o şi am aruncat-o în cutia cu jucării, nu a încetat zgomotul. Am dat în ea cu un băţ, care a sărit şi l-a lovit pe ăsta mic. Atunci ne-am enervat şi am început să distrugem totul. Am văzut şi într-un joc ceva asemănător, a fost distractiv până am început să obosim”, ar fi spus unul dintre băieți.

Citeste si: VIDEO | Școala unde cursurile sunt o plăcere. Elevă: „E mult mai ușor, nu e așa stresant”

Reprezentanţii DGASPC Giurgiu au deschis o anchetă în acest caz.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si