Iată care sunt trei dintre cele mai bune telefoane în 2022

1. iPhone 14 Pro și Pro Max 

Noile telefoane de la Apple, iPhone 14 Pro și Pro Max introduc câteva trăsături diferite față de varianta iPhone14 standard, și anume „Dynamic Island” Aceasta este o combinație de hardware și software care transformă crestătura pentru cameră într-un indicator de stare, de formă circulară.

Dacă vrei să vezi cum arată fiecare și să decizi care ți se potrivește, poți merge la altex.ro. De fapt, Dynamic Island îți arată ce face telefonul tău, fie că redă muzică, trimite fișiere sau folosește navigarea. Există, de asemenea, o nouă cameră de înaltă rezoluție și opțiunea de Always-On. iPhone 14 Pro vine cu un ecran de 6,1 inchi, iar Pro Max are un ecran de 6,7 inchi, ambele cu afișaje ProMotion, cu rate de reîmprospătare adaptive până la 120 Hz. Varianta 14 Pro are o cameră principală de 48 de megapixeli, care maximizează sensibilitatea la lumină și produce imagini de 12 megapixeli de înaltă calitate și înregistrează clipuri video uimitoare. Bateria telefonului poate ține o zi dacă telefonul este utilizat moderat. În plus, noul chipset A16 Bionic face față fără probleme aplicațiilor și jocurilor.

Citeste si: Sfaturi pentru alegerea pantofilor confortabili pentru copii

2. Samsung Galaxy S22 Plus

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acesta este considerat cel mai bun telefon Android în 2022.

Samsung Galaxy S22 Plus dispune de un ecran mare și luminos de 6,6 inchi, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, Snapdragon 8 Gen 1 de calitate superioară și trei camere de înaltă calitate. Chiar și fără teleobiectivul Ultra 10x, sistemul de cameră este unul versatil. Celula de 4.500 mAh rezistă destul de bine peste zi, însă utilizarea ceva mai intensă poate consuma complet bateria până la sfârșitul zilei. Samsung promite până la patru actualizări ale sistemului de operare software pentru S22 Plus, ceea ce face ca perioada de utilizare să fie una dintre cele mai lungi pentru telefoanele Android. 

Citeste si: Cele mai bune modalități prin care îți poți încălzi locuința în sezonul rece

3. Google Pixel 6

Pixel 6 poate fi considerat unul dintre cele mai bune telefoane Google. Acesta are un ecran OLED de 6,4 inch 1080p și vine în culori îndrăznețe, cum ar fi tonuri de roșu sau verde. Este un telefon relativ mare, nu foarte gros, și corpul lucios și foarte alunecos. Așadar, aveți nevoie neapărat de o husă. Pixel 6 are la bază procesorul Tensor, primul procesor mobil al Google, care permite printre altele și retușarea și realizarea pozelor care reflectă mai bine tonurile reale ale pielii și utilizarea Asistentului Google pentru a gestiona apelurile.

Pixel 6 are 8 GB de RAM, 128 GB sau 256 GB de stocare internă și rulează cel mai recent software Android 13. În interiorul barei de cameră din spatele telefonului se află camerele duble: camere cu lățime de 50 de megapixeli și camere ultralarge de 12 megapixeli, împreună cu un senzor de focalizare automată cu detecție laser pentru lumină și adâncime scăzute. Pixel 6 are o baterie mare de 4.614 mAh care poate ține până la două zile de utilizare moderată a telefonului, și acceptă încărcarea wireless Qi. Scanner-ul de amprente este ceva mai lent și nu are opțiunea de deblocare facială.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Așadar, cel mai bun telefon este acela care face ce ai tu nevoie să facă. În plus, poate conta foarte mult și sistemul de operare cu care te-ai obișnuit. 

Citeste si: Premiul Nobel pentru Fizică 2022 pentru "experimente revoluţionare" în mecanica cuantică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si