UPDATE: Minorii au fost identificați în extravilanul comunei Ruginești și nu au fost victimele vreunei infracțiuni. La căutarea lor a participat un câine al poliției și mai multe echipe mixte.

Citeste si: Alertă în Botoșani! Eduard, un băiețel de 6 ani, a fost găsit la un kilometru de casă

Trei frați minori, de 10, 12 și 14 ani, au dispărut de acasă, din Adjud, Vrancea.

Ei nu mai sunt găsiți de marți seara.
Poliția a fost anunțată în legătură cu dispariția celor trei minori, dintr-un parc din comuna Ruginești.

Citeste si: Mama Andreei, românca dispărută de 4 luni în Italia, declarații neașteptate: "Aveți curaj să vorbiți și să spuneți adevărul!"

"În această dimineață, ora 07:28, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați prin SNUAU 112 de către tatăl a trei minori cu vârstele de 10, 12 și 14 ani (un băiat și două fete) din comuna Ruginești, cu privire la faptul că aceștia nu au revenit la domiciliu, ultima oară fiind văzuți în cursul serii precedente, în jurul orei 21.00, într-un parc din comuna Ruginești."

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Minora VĂSÎI COSMINA-ELENA, în vârstă de 12 ani, purta un hanorac gri în momentul dispariției, pantaloni de trening negri și adidași roz.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate 45 kg, ochi căprui, ten deschis, păr negru, lung, fără semne particulare.

Citeste si: O copilă de 9 ani era obligată de părinți să cerșească și să dea banii pentru alcool

Minora ROMAN DIANA-FLORENTINA, în vârstă de 14 ani, purta o pereche de blugi deschiși la culoare, tricou alb și adidași negri.

Semnalmente: înălțime 1,64 m, greutate 64 kg, ten închis, având ca semn particular o cicatrice la mâna stângă provocată de o arsură.

Minorul VĂSÎI NECULAI-ANDREI, 10 ani, purta un tricou alb, pantaloni scurți roșii, adidași de culoare verde deschis.
Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate 55 kg, ochi căprui, păr scurt, negru, ten închis, având un semn la nivelul nasului, în partea dreaptă, de tipul unei cicatrici.

Citeste si: O fetiță de 3 ani a fost găsită complet dezbrăcată pe o stradă din Piteşti

Persoanele care pot oferi detalii cu privire la dispariția celor trei frați sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si