Potrivit purtatorului de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta (SAJ) Prahova, George Duta, o minora de 14 ani a fost dusa in coma la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, aceasta fiind intoxicata cu carbamazepina.

Citeste si: Fetita de 13 ani, contactata de un agresor pe Facebook. Cum a reusit mama sa il prinda pe barbatul care incerca sa o atraga pe copila intr-un joc sexual

Alte doua minore, surori in varsta de 13 si 16 ani, au fost duse la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti, cu acelasi diagnostic, ele fiind constiente, insa in stare confuzionala, a precizat sursa citata.
Toate cele trei fete prezinta si taieturi superficiale pe antebrate, a mai spus Duta.

Conform reprezentantului Ambulantei Prahova, initial, pacientele au fost evaluate medical de echipajul SAJ, ulterior, la fata locului fiind solicitat ajutor suplimentar, inclusiv un echipaj al ambulantei de terapie intensiva mobila.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Surse medicale au declarat, pentru AGERPRES, ca, potrivit datelor oferite de catre cunoscutii minorelor, fata de 14 ani ar fi suferit o tulburare depresiva si ar fi fost supusa unui tratament cu carbamazepina.

Se pare ca aceasta le-ar fi oferit pastile si celorlalte doua fete, fiecare dintre ele inghitind mai multe tablete, au sustinut sursele citate.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, pentru AGERPRES, ca politistii fac verificari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs incidentul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si