Trei persoane au fost lovite în cap cu toporul și bâtele într-un bar din Constanța

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au lovit cu bâtele şi cu un topor în cap un bărbat, pe fiul său şi pe concubina acestuia, fapta având loc într-o localitate din judeţul Constanţa. Victimele au fost transportate la spital şi au nevoie de îngrijiri medicale de la zece zile la aproape două luni.

Author: Andreea Bolocan vineri 22 ianuarie 2021 , 15:31

atac intr-un bar constanta bate si topor tenttiva de omor politie
Trei persoane au fost lovite cu toporul în cap într-un bar din Constanța[Sursa foto: https://mainnews.ro/]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Întâmplarea a avut loc într-un local din satul Dunăreni, județul Constanța pe data de 17 ianuarie 2021.

Astfel, trei bărbați au sărit la bătaie cu bâte și un topor și au atacat alte trei persoane. Ceilalți clienți din cadrul localului au fost nevoiți să iasă afară și să cheme poliția.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în 17 ianuarie, în jurul orei 20.00, trei bărbaţi au ameninţat şi agresat mai multe persoane într-un bar din satul Dunăreni, determinându-i pe clienţi să părăsească localul şi fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor. 

Victimele au fost lovite cu toporul în cap

Atacatorii nu s-au lăsat și au continuat să îi atace pe cei trei și după ce au ajuns acasă, la scurt timp de la primul atac care a avut loc la barul din

satul Dunăreni.

Citeste si: VIDEO- Crima de la sala de fitness. Ies la iveală noi detalii șocante

"După o scurtă perioadă, dar în acelaşi context, în apropierea locuinţei persoanelor vătămate, cei trei inculpaţi au continuat să-l agreseze pe M.J., dar şi pe fiul şi concubina acestuia, M.A. şi C.F. Astfel, inculpaţii B.G.T. şi B.A.I. l-au lovit cu bâtele în cap şi pe corp pe M.A., care a căzut inconştient la pământ, iar după câteva momente, dar în acelaşi context, N.N. i-a lovit cu toporul în cap, pe rând, pe M.J., M.A. şi C.F. şi i-a doborât la sol”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Citeste si: Detalii șocante despre crima din sala de fitness din București

În urma loviturilor primite, bărbatul a suferit leziuni care au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, femeia- 15 zile de îngrijiri medicale, iar fiul bărbatului are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale.

Atacatorii au fost reținuți pentru tentativă de omor

Cei trei agresori au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore pentru tentativă de omor simplu şi calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, fiind prezentaţi instanţei care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si