Primul accident a avut loc în jurul orei 14.00, pe sensul de coborare al DN1 catre Capitala, în zona municipiului Ploiesti, aproape de centrul comercial Metro. În accident au fost implicate trei autoturisme si o camioneta.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, în cele patru autovehicule se aflau în total sase persoane, iar doua dintre ele au fost ranite.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Probleme majore in familia primei neveste a lui Gica Hagi! Sotul lui Leni este executat silit de Fisc! Ovidiu Varsami l-a inlocuit pe "Rege" in viata femeii cu care fostul mare fotbalist a fost casatorit 4 ani

Una dintre victime- o femeie- a fost grav ranita, fiind preluata de un elicopter SMURD care a aterizat pe campul de pe marginea drumului. Cea de-a doua victima, tot o femeie, a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, însa a refuzat transportul la spital.          

Circulatia în zona producerii accidentului s-a desfasurat cu dificultate, formandu-se coloane de masini.

La scurt timp de la producerea acestui accident rutier, tot pe DN 1 a avut loc un alt accident în care au fost implicate doua autoturisme, în localitatea Barcanesti.

În urma impactului, unul dintre soferi a fost ranit si transportat la Spitalul Judetean din Ploiesti. Trafoicul în zona se desfasoara îngreunat, pe un fir alternativ, si s-au format coloane mari de autovehicule, conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si