Trezorierul PSD are o avere fabuloasă! Mircea Drăghici e urmărit penal pentru o delapidare de 380.000 de euro!

Din documentele completate de Mircea Drăghici reiese că trezorierul PSD are o avere fabuloasă.

Author: Matei Vaihan sâmbătă 06 aprilie 2019 , 16:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că trezorierul PSD are o avere fabuloasă. Numele deputatului Mircea Drăghici a apărut în prim-plan marţi, când DNA a anunțat că procurorii au început urmărirea penală împotriva trezorierului PSD, Mircea Drăghici, pentru delapidare și utilizarea subvențiilor primite de la stat în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate.

Potrivit anchetatorilor, el și-ar fi însușit 380.000 de euro din subvenția acordată partidului de către Autoritatea Electorală Permanentă pentru a plăti un imobil de peste 500.000 de euro.( vezi cât de bogat este preotul care candidează la europarlamentare)

Citeste si: Trei cutremure în România, duminică! Unde s-au produs și ce magnitudine au avut- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Carmen Avram a încasat un salariu fabulos, dar este de două ori mai mic decât al soţului ei! Ea şi Adrian Ursu au două case şi un apartament!

Trezorierul PSD are o avere fabuloasă. Drăghici deţine şase terenuri şi trei case

Drăghici are o avere impresionantă, conform ultimei declaraţii pe care a completat-o. Împreună cu familia, el deţine patru terenuri agricole, un teren intravilan şi altul extravilan, patrimoniul imobiliar fiind completat de un apartament în Bucureşti, două case de locuit, în Ilfov şi Piteşti, precum şi o casă de vacanţă în Curtea de Argeş.

Familia Drăghici are două maşini Mercedes, iar alte două autoturisme au fost vândute în 2018, pentru 15.000 de euro, respectiv 40.000 de lei. Soţia lui Drăghici are bijuterii estimate la 10.000 de euro.

Trezorierul PSD are o avere fabuloasă. Soţia lui Drăghici a primit o donaţie de peste 300.000 de lei

Nu mai e un secret că trezorierul PSD are o avere fabuloasă. Drăghici are în conturi aproximativ 25.000 de euro şi s-a împrumutat cu 270.000 de lei, respectiv 60.000 de euro, de la două persoane fizice. Drăghici a câştigat 145.024 de lei (12.085 de lei pe lună) ca deputat. Soţia sa a câştigat 55.800 de lei din închirierea unui imobil, 143.367 de lei din închiriera unui echipament tv. Mai mult, partenera de viaţă a lui Drăghici a primit o donaţie de 310.200 de lei de la părinţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si