Trotuar transformat in pista de biciclete, cu doua sensuri. Investitia a costat 200 de mii de euro. Alaturi, drumul judetean arata dezolant

O comuna din Neamt are cu ce se mandri! Are trotuar transformat in pista pentru biciclete. Investitia s-a ridicat la 200 de mii de euro din fonduri europene.

M. P., joi 13 septembrie 2018 , 08:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Unii sateni sunt contrariati de aceasta investitie, mai ales ca proaspata pista de bicilete e langa un drum judetean care arata dezolant.

La 15 kilometri de Roman, comuna Bara se poata lauda cu o lucrare de infrastructura asa cum putine orase din tara au.

Pentru ca in zona locuiesc multi biciclisti, primarul a hotarat sa construiasca pentru acestia o pista speciala cu doua sensuri. insa aceasta nu este separata de trotuar, ci ocupa intreaga zona destinata pietonilor.

Biciclistii spun ca doua bicilete nu pot trece simultan una pe langa alta pentru ca pista este prea ingusta.

Desi lucrarea a costat peste 200 de mii de euro din fonduri europene, satenii spun ca pista de biciclete este, de fapt, o linie discontinua care mai mult incurca lumea. Are o lungime de peste 4 kilometri si cuprinde o buna bucata din comuna.

Langa pista de bicilete nou-nouta se afla si un drum judetean plin de crapaturi de pe care marcajele au disparut in totalitate.

Insa, pentru ca soseaua se afla in administrarea Consiliului Judetean, edilul local nu poate face nimic in acest sens.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si