Trupul femeii aflat in masina cazuta in Dunare a fost gasit de autoritatile sarbe

Trupul femeii aflate in masina care a cazut in Dunare, sambata, in Caras-Severin, a fost gasit pe malul sarbesc al Dunarii, in zona corespondenta localitatii Svinita din judetul Mehedinti, iar rudele au recunoscut-o pe femeie dupa fotografiile pe care le-au primit de la autoritati.

V.P., miercuri 11 octombrie 2017 , 20:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Caras-Severin, Cecilia Danet, a declarat pentru News.ro ca autoritatile sarbe au gasit cadavrul femeii aflate in masina care sambata a plonjat in Dunare.

Sarbii au gasit trupul unei femei vizavi de Svinita. Ne-au anuntat prin Politia de Frontiera, au trimis si cateva fotografii, iar un membru al familiei a recunoscut ca ar fi vorba despre femeia de 40 de ani. Urmeaza ca familia sa recupereze trupul neinsufletit”, a declarat Cecilia Danet.

De asemenea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Caras- Severin, Elena Tarla, a declarat pentru News.ro ca pompierii cauta in continuare, pe Dunare, trupurile celorlalti trei membri ai familiei aflate in masina.

Autoturismul - in care se aflau cinci persoane - a cazut in Dunare sambata dupa-amiaza, in zona localitatii Coronini, doar soferul reusind sa se salveze. Duminica, masina in care se aflau ceilalti patru pasageri, o familie formata din parinti si doi copii, cel mai mic de 3 ani, a fost scoasa din Dunare, trupurile victimelor nefiind gasite, in pofida cautarilor scafandrilor.

In urma accidentului, Ministerul Transporturilor a decis demiterea directorului Directiei de Drumuri si Poduri Timisoara, Horatiu Simion si a deirectorului Sectiei de Drumuri Nationale Orsova, Ioan Cunicel, in conditiile in zona in care masina a cazut in Dunare nu exista un parapete de protectie.
 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si